Hazır sistem alırsan fanlı yolluyorlar kutusunu yollamıyorlar genel olarak ama sadece işlemci alırsan fansız , kutusuz yolluyorlar genel olarak buna mpk deniyor maliyeti düşürmek içinMPK nedir onuda soylermisiniz
2 işlemci arasında kaldım yeni hazır sistem Alicam CS2 oynicam çoğunlukla
GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM
Teşekkür ederim İşlemciler için düşüncen varmı aradaki fiyat farkına değer mi 2 3 sene beni idare eder yeterHazır sistem alırsan fanlı yolluyorlar kutusunu yollamıyorlar genel olarak ama sadece işlemci alırsan fansız , kutusuz yolluyorlar genel olarak buna mpk deniyor maliyeti düşürmek için
5700x der susarimMPK nedir onuda soylermisiniz
2 işlemci arasında kaldım yeni hazır sistem Alicam CS2 oynicam çoğunlukla
GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM
5600 - 5700x cok bir farkı olacağını sanmıyorum 5700x3d olsa eyvallah amaTeşekkür ederim İşlemciler için düşüncen varmı aradaki fiyat farkına değer mi 2 3 sene beni idare eder yeter
O zaman 5600 alayım stok fan yeterli olurmu kule tipi almalı mıyım 16 GB ram yeterli olurmu bütçeyi zorlayıp 32 yapmaya değer mi?5600 - 5700x cok bir farkı olacağını sanmıyorum 5700x3d olsa eyvallah ama
hazır sistem alıcaksan linkini atarsan daha iyi olurO zaman 5600 alayım stok fan yeterli olurmu kule tipi almalı mıyım 16 GB ram yeterli olurmu bütçeyi zorlayıp 32 yapmaya değer mi?
Ekran kartı iyi mi 5600 ile uyumu
Her iki işlemci içinde kule tipi lazım olacak ve tabi güzel bi macunO zaman 5600 alayım stok fan yeterli olurmu kule tipi almalı mıyım 16 GB ram yeterli olurmu bütçeyi zorlayıp 32 yapmaya değer mi?
Ekran kartı iyi mi 5600 ile uyumu
cs zaten işlemci tabanlı bir oyuncu , hazır sistem mi alacaksın yoksa sadece işlemci mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hazır sistem alıcaksan linkini atarsan daha iyi olur
Yukarıdaki Sistemi bütçemi zorlayıp almayı düşünüyorum monitörü yüksek ihtimalle cikarticagim fiyat 25000 TL oluyor bu. Şekilde mantıklı bı tercih mi kendi araştırmalarıma göre 16 GB ram ve 500gb m2 SSD ile satılan PCler 25k civarındacs zaten işlemci tabanlı bir oyuncu , hazır sistem mi alacaksın yoksa sadece işlemci mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hazır sistem alıcaksan linkini atarsan daha iyi olur
sistemde kötü , monitörde kötüYukarıdaki Sistemi bütçemi zorlayıp almayı düşünüyorum monitörü yüksek ihtimalle cikarticagim fiyat 25000 TL oluyor bu. Şekilde mantıklı bı tercih mi kendi araştırmalarıma göre 16 GB ram ve 500gb m2 SSD ile satılan PCler 25k civarında
25 bandında daha iyisi varmı ultra yüksek performa beklemiyorum bende bu sistemdensistemde kötü , monitörde kötü