Sikint olmazBu sistemi yeni sipariş verdim. Monitörüm 1080p 280 HZ
İleride 2k yapsam monitörü bunlar da ortadan kaybolur mu yoksa işlemci mi 5800 vs mi yapmalıyımUfak darboğazlar olur fakat hissetmezsiniz.
valorant RUST Cs go oynuyorum genelde hocam nadiren de pubg gta 5Sikint olmaz
Oyundan oyuna degisir ama performans fena olmaz
5600 güçlü işlemci sıkıntı yaratmaz.İleride 2k yapsam monitörü bunlar da ortadan kaybolur mu yoksa işlemci mi 5800 vs mi yapmalıyım
Bir sorun yok kiİleride 2k yapsam monitörü bunlar da ortadan kaybolur mu yoksa işlemci mi 5800 vs mi yapmalıyım
valorant RUST Cs go oynuyorum genelde hocam nadiren de PUBG gta 5
Teşekkür ederim hocam sağ olun5600 güçlü işlemci sıkıntı yaratmaz.
Darboğaz dediğime bakmayın rahatça bekler o kartı.
Teşekkürler hocam sağ olun bazı araştırmalarımda darboğaz olur dendiğini gördüm biraz tedirgin olmuştum.Bir sorun yok ki
Hocam bnce o anakart yerine 3fanli 3070 almak daha iyi olurdu (performansa etki etmez ama duruşu daha hoş) ekstra olarak anakart parasına kasayı gt301 yapabilirdinizhttps://www.gaming.gen.tr/urun/2648...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Aldığım sistemin linkini de buraya bırakayım. SSD Yİ 1 TB İŞLEMCİYİ TRAY DEĞİL KUTULU ŞEKİLDE DEĞİŞTİREREK ANA KARTIDA b550M-C/CSM OLARAK DEĞİŞTİRİP SATIN ALDIM. Sizce nasıl olmuş ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam sağ olun
3070ti kullanıyorum sıkıntı olmaz.Bu sistemi yeni sipariş verdim. Monitörüm 1080p 280 HZ