R5 5600 & RX 6700XT Sisteme 9070XT Ekran Kartı

hayır darbogaz yaşarsınız anca 4k monitör alırsanız darbogaz olmadan kullanabilrisinz sistemi fsr 4.0 ile

yani yapılıcak masraf

kaliteli 850w psu yada ileri dönük 1000w sistem degiştirdiginde psu masrafı yapmazsın

2. ssd ler yetersiz 2 tb m2 ssd şart oglu şart oyunlar için yada anakart 2 slot destekledigi için gen 4.0 1 tb şart

3. 4k monitör

5. eger 5600 stok sogutucux ile kullanıyorsanız güzel bir sogutucu almanızı tavsiye ederim + güzel bir termal macun

6. temiz format yedek alınıp tertemiz kullanmak
Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim hocam. O zaman ya uygun fiyatlı 9070 kovalıycam yada tutturabiisem bellek fiyatları düşerse (umut garibin ekmeği) DDR5 li bir sistem düşünüyorum.
9600X, 9070xt, 32ram temelli.

Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim hocam. O zaman ya uygun fiyatlı 9070 kovalıycam yada tutturabiisem bellek fiyatları düşerse (umut garibin ekmeği) DDR5 li bir sistem düşünüyorum.
9600X, 9070xt, 32ram temelli.
mayıs ayına kadar düşmeyecek kriz var

o ytüzden dedim şimdiden alabildiginiz parçaları alıp ddr4 sistemden devam edin bellek fiyatları düştügünde sadece anakart + işlemci +ram alıp devam edin

mesela rx 9070 de alsanız gene psu masrafınız olucak çünkü 9070 modeli içinde 750w lazım her türlü psu masrafı yapacaksınız nvdia dememin sebebi rakiplerine oran la güç tüketimleri düşük 650w psu yeterli

yani masrafsız 5070 + 1 tb m2ssd + yoksa sogutucu + termal macun

masraf yapacaksan rx 9070 indirimlerden + 1 tb m2 ssd + 850w ileri dönük güç kaynagı + yoksa sogutucu sonra amd yeni am5 soketine geçtiginde kullanıcak şekil alıcan sonra termal macun alıcan geçicek

mayıs ayına kadar düşmeyecek kriz var

o ytüzden dedim şimdiden alabildiginiz parçaları alıp ddr4 sistemden devam edin bellek fiyatları düştügünde sadece anakart + işlemci +ram alıp devam edin

mesela rx 9070 de alsanız gene psu masrafınız olucak çünkü 9070 modeli içinde 750w lazım her türlü psu masrafı yapacaksınız nvdia dememin sebebi rakiplerine oran la güç tüketimleri düşük 650w psu yeterli

yani masrafsız 5070 + 1 tb m2ssd + yoksa sogutucu + termal macun

masraf yapacaksan rx 9070 indirimlerden + 1 tb m2 ssd + 850w ileri dönük güç kaynagı + yoksa sogutucu sonra amd yeni am5 soketine geçtiginde kullanıcak şekil alıcan sonra termal macun alıcan geçicek
Anladım hocam teşekkürler o zaman ben indirim kovalayıp 9070 + psu alıyım amd ekran kartı kullanıyorum bir kaç jenerasyondur memnunum.

Geri