Ricardo Andrade Quaresma
80+ Bronze
Atma ziyabende 6700xt var o bile yapıyor darboğaz
Atma ziyabende 6700xt var o bile yapıyor darboğaz
rx 6600 lü sistem mi alsam acababende 6700xt var o bile yapıyor darboğaz
Tek olay sorun olması değil olay çözüldü ama AMD çok daha öndeyken Intel almanın mantığı yok12. nesil işlemcilerde sorun yok.
O bütçeye ayıp olurrx 6600 lü sistem mi alsam acaba
niye atayım şuan ki sistemim 6700xt ryzen 5 5600 ve 1080p de darboğaz yaşıyordum bazı oyunlarda 2k monitöre geçtim sorunum düzeldiAtma ziya
O kadar güçlü işlemci yapmaz o yüzden attığını düşünüyorum,o işlemci 4070bile besliyor zorda olsaniye atayım şuan ki sistemim 6700xt ryzen 5 5600 ve 1080p de darboğaz yaşıyordum bazı oyunlarda 2k monitöre geçtim sorunum düzeldi
ne almam gerek o zamanTek olay sorun olması değil olay çözüldü ama AMD çok daha öndeyken Intel almanın mantığı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
O bütçeye ayıp olur
Attığını veya bı arkadaş 4060ti atmıştı onu alabilirsinne almam gerek o zaman
Attığını veya bı arkadaş 4060ti atmıştı onu alabilirsin
Yüzde 15civari olur maximum oda gözle görülecek kadar kötü degilekran kartı kullanımı 80 lerde spidermanda %20 lik darboğaz var
darboğaz zaten gözle görülmüyor sisteminden asıl performansını alamıyorsun neden öyle bişey alıp %20 güç kaybı yaşasın düzgün sistem alırYüzde 15civari olur maximum oda gözle görülecek kadar kötü degil
Kanka AFMF açınca çözülüyor o sorunlar zaten neden bu kadar tartıştıkdarboğaz zaten gözle görülmüyor sisteminden asıl performansını alamıyorsun neden öyle bişey alıp %20 güç kaybı yaşasın düzgün sistem alır
yardım eder mısn fortnite lol için sistem onerebilir misin acabaKanka AFMF açınca çözülüyor o sorunlar zaten neden bu kadar tartıştık