Neler Yeni

R5 5600 RX 6800 sistem boot etmiyor

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Kendi ağzınla diyorsun Nvidia AMD'den daha iyi diye kardeş. :D
AMD sadece sürücü problemi var. Başka bir sorunu yok.
Dostum şuan boş boş konuşuyoruz ben ilk mesajımda da Nvidia kötü diye bir şey demedim zaten. Adamın PC si bozuk yardım etmeye girmişiz burda bunu konuşmak ne kadar mantıklı?
Nvidia ucuz olsun onu alalım değil mi herkes bütçesine göre birşeyler alıyor adam belki de hevesle almış bu kartı biri gelip 6800den sonrasını okumadım diyor bu ne kadar mantıklı?

By. Scout

80+
Uygunsuz davranış
Forum çoluk çocuk dolmuş adminler nerdesiniz
La velet işine bak. Forum kirliliği yaratma fazla.
Lastik gibi uzatma konuyu. Sana açıklamamı yaptım çocuk dediğin abin yaşındayım akıllı ol. :)
Dostum şuan boş boş konuşuyoruz ben ilk mesajımda da Nvidia kötü diye bir şey demedim zaten. Adamın PC si bozuk yardım etmeye girmişiz burda bunu konuşmak ne kadar mantıklı?
Nvidia ucuz olsun onu alalım değil mi herkes bütçesine göre birşeyler alıyor adam belki de hevesle almış bu kartı biri gelip 6800den sonrasını okumadım diyor bu ne kadar mantıklı?
Mantıklı değil de eleştiriye eleştiriyle cevap vermen trajikomik.
Asıl meselede burda zaten. :)
Tamam arkadaş açıklamasını yapsın ben daha yazıp çizmiyorum
Konu kapansın.!

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Uygunsuz davranış
La velet işine bak. Forum kirliliği yaratma fazla.
Lastik gibi uzatma konuyu. Sana açıklamamı yaptım çocuk dediğin abin yaşındayım akıllı ol. :)

Mantıklı değil de eleştiriye eleştiriyle cevap vermen trajikomik.
Asıl meselede burda zaten. :)
Tamam arkadaş açıklamasını yapsın ben daha yazıp çizmiyorum
Konu kapansın.!
Ne diyon la lollipop bana velet diyecek güçte değilsin akıllı ol aklını alırım boş boş yorum yapma adama söylediğimi söylüyorum sen halen ustune aliniyorsun ben burda post açıp birine küfür etsem yine üstüne alınacak mısın böyle teneke cevap verme daha yazdıkça batiyorsun hayde okuluna git dersini yap

By. Scout

80+
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ne diyon la lollipop bana velet diyecek güçte değilsin akıllı ol aklını alırım boş boş yorum yapma adama söylediğimi söylüyorum sen halen ustune aliniyorsun ben burda post açıp birine küfür etsem yine üstüne alınacak mısın böyle teneke cevap verme daha yazdıkça batiyorsun hayde okuluna git dersini yap
Sen ne diyon lan asıl TOPİTOP :) Sen kendini ne zannediyorsun m.k. Sende akıl alacak akıl var mı la :) Tırrım. Boş yorumlarını kendine sakla veledi zina seni çıktığın yere geri monte ederim karşımda olsan naaşını kaldırırlar 2 kelimeyi zor getirirsin. Okula git diyorsun da okul da ders veriyorum ayrıca bunu bil. Sana uzatma dedim halen karı gibi triplenip uzatıyorsun manyak mısın nesin m.k. Git tedavi ol. Mala bak. :)

Son düzenleme:

Timci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fehim Şalış
Yine düzelen bir şey yok. Napıcam ben ya.

Top Bottom