MediaCretionTool ile usb ye yazmayla rufus aynı şey olmuyormu?Olmaya çalışırım hocam. Formattan sonra kurman gereken sürücüleri de atarım.
MediaCretionTool ile usb ye yazmayla rufus aynı şey olmuyormu?Olmaya çalışırım hocam. Formattan sonra kurman gereken sürücüleri de atarım.
Başka diske mi yükledin? Yoksa M2'yi 2 parçaya mı böldün?m2 ye birde d ye yükledim
hem m2 ssde ye yükledim hemde başka ssdye yükledim ayriyeten 2 sddim daha varBaşka diske mi yükledin? Yoksa M2'yi 2 parçaya mı böldün?
MediaCretionTool'u senelerdir kullanmıyorum. RUFUS'la 5 dakika da hallediyorum.MediaCretionTool ile usb ye yazmayla rufus aynı şey olmuyormu?
orası doğru evet rufus daha hızlı yazıyor usb yeMediaCretionTool'u senelerdir kullanmıyorum. RUFUS'la 5 dakika da hallediyorum.
M2 SSD'yi 2'ye bölüp oyun için ayrı bir bölüm gibi bir şey oluşturdun mu? Yoksa tek parça halinde mi?hem m2 ssde ye yükledim hemde başka ssdye yükledim ayriyeten 2 sddim daha var
m2 ssd tek parça halindeM2 SSD'yi 2'ye bölüp oyun için ayrı bir bölüm gibi bir şey oluşturdun mu? Yoksa tek parça halinde mi?
Onun içindeki oyunları kurtaramayacağız maalesef. Eğer Steam'den indirdiysen oyunları formattan önce başka diske taşıyabilirsin yer varsa anca öyle bir şey yapabiliriz.m2 ssd tek parça halinde
formatı sadece windows yüklü ssdye yapacaksak ben oyunları d ye taşıyayım kralOnun içindeki oyunları kurtaramayacağız maalesef. Eğer Steam'den indirdiysen oyunları formattan önce başka diske taşıyabilirsin yer varsa anca öyle bir şey yapabiliriz.
Aynen sadece o diske yapacağız. Formattan sonra Steam üstünden de diğer disklerini gösterip direkt oyunlara girip oynayabileceksin.formatı sadece windows yüklü ssdye yapacaksak ben oyunları d ye taşıyayım kral
tmm oyunları başka diske taşıyorum sağolAynen sadece o diske yapacağız. Formattan sonra Steam üstünden de diğer disklerini gösterip direkt oyunlara girip oynayabileceksin.
hocam bu işler için kaç gb usb bellek lazımAynen sadece o diske yapacağız. Formattan sonra Steam üstünden de diğer disklerini gösterip direkt oyunlara girip oynayabileceksin.
İki tane 8 ya da 16 GB'lık flash belleğin var mı?tmm oyunları başka diske taşıyorum sağol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu işler için kaç gb usb bellek lazım
bir tane 7.5 gb lık var birde 3.5 gb lık varİki tane 8 ya da 16 GB'lık flash belleğin var mı?