Neler Yeni

R5 5600 Tray'mi Yoksa Kutulu mu Alınmalı?

Elessar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba iki farklı seçenek arasında 450TL civarında fiyat farkı var sizce hangisi alınmalı? Kutulu olanlardan alınırsa ileride satıldığında daha rahat satıldığı söyleniyor.
Evimde fazladan am4 stok fan zaten var fakat tray işlemcilerde pin yamuk gelme olayı diye söylentiler var yine de danışmak istedim.

Bünyamina

80+ Platinum
TRAY alınmalı.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Ahmet
Hocam kutulu olan rahat satılır+fan var. Lakin diğerinde x123 gibi fan da alabilirsin arada ki fiyat farkına onlar daha iyi soğutuculu oluyor seç düşün tarafını seç.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Ali Gezen
Arkadaşlar merhaba iki farklı seçenek arasında 450TL civarında fiyat farkı var sizce hangisi alınmalı? Kutulu olanlardan alınırsa ileride satıldığında daha rahat satıldığı söyleniyor.
Evimde fazladan am4 stok fan zaten var fakat tray işlemcilerde pin yamuk gelme olayı diye söylentiler var yine de danışmak istedim.
Öyle bi sorunla karşılaşırsan iade etme hakkın var. Açıkçası fanında varsa 450tl bi kutu için gereksiz.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,080
İsim
baba merhaba
Hocam kutulu olan rahat satılır+fan var. Lakin diğerinde x123 gibi fan da alabilirsin arada ki fiyat farkına onlar daha iyi soğutuculu oluyor seç düşün tarafını seç.
Kutuluya ekstra para verilmez kral kule tipi soğutucu alır o para 😀

Elessar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam peki x94'mü daha iyi x123'mü çünkü diğeri 2 fanlı diye hatırlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler arkadaşlar tray almaya karar verdim.

Top Bottom