R5 5600 valorant 86 derece

Ziya Enes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
201
Olm normalmi ilk rdr2 oynamıştım 77 yi geçmemişti dün pc nin biraz fazla sesli fan çalıştırdığını gördüm afterburnerdan baktım 86 derece gösteriyo prime95 yaptim 1 saat max 81 oldu normal değil bu bi tane konu açtım normal dedi 86 derece valo mu olur ya

Olm normalmi ilk rdr2 oynamıştım 77 yi geçmemişti dün pc nin biraz fazla sesli fan çalıştırdığını gördüm afterburnerdan baktım 86 derece gösteriyo prime95 yaptim 1 saat max 81 oldu normal değil bu bi tane konu açtım normal dedi 86 derece valo mu olur ya
stok sogutucu mu? eger oyle ıse normal , bende 5600 ile 90 ı gordu , ve sogutma sıparıs ettım

Knk sen ısınan işlemci görmemişsin

benim işlemci warhammer 3 de 90'ı görünce kapattım turbo boostu 62 derecede geziyor şimdilik

evet , 5600 çok ısınan bir model , yanına sogutucu onerıyorlar , fps i monitörün hz sine göre sabitlersen sıcaklık 5-6 derece dusuyor
Prime95 normalmi 81 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet , 5600 çok ısınan bir model , yanına sogutucu onerıyorlar , fps i monitörün hz sine göre sabitlersen sıcaklık 5-6 derece dusuyor
Prime95 normalmi 81 derece

Stok fan ise normal.
Çözüm olarak 300-500 liralık kule tipi soğutucu alabilirsiniz.

5600 ısınan bir işlemci değil
Ama çok güçlü işlemciye kalitesiz stok soğutma koyarsalar normal
Zaten 400 lira soğutma alsanız oc bile yaparsınız 5600’a

stok soğutucu ile normal hocam ekstra soğutucu almak lazım o işlemciye

sıvı soğutma al işin içinden çık kule tipi falan uğraşmaya değmez

Geri