RTX 4060Ti al geç. O bütçelerde daha mantıklısı yok zaten.Dostlar hikayeli oyunlar ve fps oyunları oynuyorum bütçe 13-14k arası sizce en iyi hangi ekran kartı alınabilir teşekkürler.
peki bu VRAM muhabbeti ilerleyen yıllarda sıkıntı yaratabilir mi 16gb olan haliyle çok pahalıRTX 4060Ti al geç. O bütçelerde daha mantıklısı yok zaten.
3070ti o bütçeye var mı sıfırı? 2. el vardır diye düşünüyorumRTX 4060Ti istersen RTX 3070Ti de var
1080P için 8GB uzun vadede yeterli.peki bu VRAM muhabbeti ilerleyen yıllarda sıkıntı yaratabilir mi 16gb olan haliyle çok pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
3070ti o bütçeye var mı sıfırı? 2. el vardır diye düşünüyorum
Günümüzde 8GB yetmemeye başladı.peki bu VRAM muhabbeti ilerleyen yıllarda sıkıntı yaratabilir mi 16gb olan haliyle çok pahalı
Mağazalarda outletleri varpeki bu VRAM muhabbeti ilerleyen yıllarda sıkıntı yaratabilir mi 16gb olan haliyle çok pahalı
İlerde vram sıkıntısı olacaktır. Abdullah abinin böyle bir videosu var izle kafana yatarsa alırsınpeki bu VRAM muhabbeti ilerleyen yıllarda sıkıntı yaratabilir mi 16gb olan haliyle çok pahalı
ondan dolayı cok kararsız kaldımGünümüzde 8GB yetmemeye başladı.
Yetmez zaten. Her sene tonla yeni oyun çıkıyor. Forza 5 oynamak isteseniz doğal hakkınız minecraft gibi gözükmesin diye ekstrem ayara alacaksınız sonra bir bakmışsınız ekranın ortasında VRAM yetersiz uyarısı gelecek. Millet günümüzde en az 12 GBnin peşinde koşarken 1080P uzun vadede 8 GB götürmez. Hayatınız sadece Valorant oynamaksa yeter ama.ondan dolayı cok kararsız kaldım
o zaman rx 7600 xt 16gb almak mantıklı gelmeye başladı fiyatı da makul gibiYetmez zaten. Her sene tonla yeni oyun çıkıyor. Forza 5 oynamak isteseniz doğal hakkınız minecraft gibi gözükmesin diye ekstrem ayara alacaksınız sonra bir bakmışsınız ekranın ortasında VRAM yetersiz uyarısı gelecek. Millet günümüzde en az 12 GBnin peşinde koşarken 1080P uzun vadede 8 GB götürmez. Hayatınız sadece Valorant oynamaksa yeter ama.
Konudaki titanyum üye Nvidia fanboyu. Ona değil 8 6 GB VRAM bile yeter.