%3açıkcası bütçelik bi durum yok hani şeyi merak ediyorum arasında ne kadar fark var ya da cok büyük bir fark var mı
Aralarındaki fark azda olsa r5 5600x daha güçlü diyebilirizaçıkcası bütçelik bi durum yok hani şeyi merak ediyorum arasında ne kadar fark var ya da cok büyük bir fark var mı
Arada 400-500 TLlik bir fark var genel olarak . FPS farkı ise %2-3 ler de . Ha o çok kritik değil onun yerine ssdyi daha iyi alayım veya üzerine koyayım ekran kartını bir tık yukselteyim dersen 5600 alınabilir . Ben olsam 5600 alıp soğutucu alırım aradaki fark ile , kafam rahat eder .Arkadaşlar merhaba bu iki işlemciden hangisi alınır sistemi tam olarak tamamlamadım ama yüksek işlemci düşük ekran kartlı birr sistem düşünüyorum
mantıklı dedinArada 400-500 TLlik bir fark var genel olarak . FPS farkı ise %2-3 ler de . Ha o çok kritik değil onun yerine ssdyi daha iyi alayım veya üzerine koyayım ekran kartını bir tık yukselteyim dersen 5600 alınabilir . Ben olsam 5600 alıp soğutucu alırım aradaki fark ile , kafam rahat eder .
intel sevmiyorum ya12400f de düşünebilirsiniz.
Ben de AMD’ye sıcak bakıyorum ama 12400f DDR5 avantajı var ve birçok oyunda baktığımda performans olarak iyi. Gerçi anakart tarafında pahalı ama işte.mantıklı dedin
Mesaj otomatik birleştirildi:
intel sevmiyorum ya
beyler bide r5 5600e hangi anakart uygun olur
PCIe 4.0 kullanmayacaksan b 450 modellerini inceleyebilirsin . Sık sık indirime giriyor .mantıklı dedin
intel sevmiyorum ya
beyler bide r5 5600e hangi anakart uygun olur
ya biraaz piyasada yoktum cahil kaldım kusuruma bakkmayın 4,0 neydi b450 desteklerse güzel bir b450 almak mı yoksa boş bir b550 almak mıPCIe 4.0 kullanmayacaksan b 450 modellerini inceleyebilirsin . Sık sık indirime giriyor .
4.0 kullanmak istiyorum diyorsan b550 modellerini inceleyebilirsin .