münşi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 310
Sorsan onlardan dürüst ahlaklı esnaf yok ama bu vatandaşı soymak için ellerinden geleni yaparlar.öyle ölmez füze at hocam
Son düzenleme:
Sorsan onlardan dürüst ahlaklı esnaf yok ama bu vatandaşı soymak için ellerinden geleni yaparlar.öyle ölmez füze at hocam
TRAY modelini 130dolar yani 4500liradan satıyor.
Kusura Bakma Ama Esnafların Çoğunda Suç Bulmuyorum Ben Sonuç Olarak Bu Bileşenlerin Vergisi Fazla Olduğu İçin Adamlar Dükkanı Döndürmek İçin Fiyat Biçiyorlar Tabi Bazı Esnaflar Fiyatları Çok Şişiriyor Ama Ülkedeki Durum Gayet Ortada Zaten Fazla Söze Gerek Yok .Sorsan onlardan dürüst ahlaklı esnaf yok ama bu vatandaşı soymak için ellerinden geleni yaparlar. Gücüm yetmediği için sadece beddua edebiliyorum: Bu milleti soyanlara (siyaset, parti vs işim yok genel konuşuyorum) Allah sağlıkla, huzurla yedirmesin o paraları. Aldıkları ah lar aheste aheste çıksın.
Hocam doğru söylüyorsun lakin yeri burası değil söylenecek inan çok şey var herkes gibi bende bir şeyler demek istiyorum ama her yerde gözler var. Burada kendimizi tüketmenin anlamı yok. Konuşsak suçluyuz, sussak kimse yine bir şey yapmıyor o yüzden kendimizi yormaya gerek yok herkes görüyor farkında. :/Sorsan onlardan dürüst ahlaklı esnaf yok ama bu vatandaşı soymak için ellerinden geleni yaparlar. Gücüm yetmediği için sadece beddua edebiliyorum: Bu milleti soyanlara (siyaset, parti vs işim yok genel konuşuyorum) Allah sağlıkla, huzurla yedirmesin o paraları. Aldıkları ah lar aheste aheste çıksın.
179₺ olan ürünü stoklayıp, çeşitli platformlarda 525₺/779₺ arası satana ne demeli. 3 aydır bu kılıfı ucuza yakalamaya çalışıyorum ama bir türlü denk getiremiyorum. başka satıcıda yok...Biraz Düş Be Hocam,
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kusura Bakma Ama Esnafların Çoğunda Suç Bulmuyorum Ben Sonuç Olarak Bu Bileşenlerin Vergisi Fazla Olduğu İçin Adamlar Dükkanı Döndürmek İçin Fiyat Biçiyorlar Tabi Bazı Esnaflar Fiyatları Çok Şişiriyor Ama Ülkedeki Durum Gayet Ortada Zaten Fazla Söze Gerek Yok .
Saçma Olan Ne Biliyormusun Bu !179₺ olan ürünü stoklayıp, çeşitli platformlarda 525₺/779₺ arası satana ne demeli. 3 aydır bu kılıfı ucuza yakalamaya çalışıyorum ama bir türlü denk getiremiyorum. başka satıcıda yok...
evet onu diyorum işte. stokluyorlar, sonra istedikleri fiyattan satıyorlar...
evet ya 120euroya verenler varmış oleeeyyBiraz Düş Be Hocam,
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kusura Bakma Ama Esnafların Çoğunda Suç Bulmuyorum Ben Sonuç Olarak Bu Bileşenlerin Vergisi Fazla Olduğu İçin Adamlar Dükkanı Döndürmek İçin Fiyat Biçiyorlar Tabi Bazı Esnaflar Fiyatları Çok Şişiriyor Ama Ülkedeki Durum Gayet Ortada Zaten Fazla Söze Gerek Yok .
Gerek Yok Bence .3500e 5600 almıştım tr garantili. Kapalı kutuyu satıp bunu mu alsam diye kararsız kaldım, tekrar fiyat düşerse bunu yapmalı mıyım?
Hayır işlemcin zaten iyi, ve yeni o yüzden yorma kendini hiç3500e 5600 almıştım tr garantili. Kapalı kutuyu satıp bunu mu alsam diye kararsız kaldım, tekrar fiyat düşerse bunu yapmalı mıyım?
7900x3d var bende ayrıca 2025 e gircez am4 ne