❌İndirim Bitti! R5 5600X - 3310₺ Amazon

Güzel fiyat.
3600 ile arasında hikaye oyunlarda fark %5-%10 arası değişiyor.
Online fps oynayanlar, 3600 gibi işlemcilerden geçebilir. 5600'den geçmeye değmez.
Benim garantisi bitmek üzereydi onu 2600-2700 e satıp bunu kullanacağım 500-600'ye sıfırlamış olacağım 3 taksit yaptım

çökün müthiş fiyat 5600 fıyatına hemde

Arkadaşlar bunu sipariş versem 2 ağustostan önce gelme şansı yok mu sizin tahmininizce (daha önce amazon germany'den alışveriş yapmış olanlar)? 5600 almayı düşünüyodum rtx 4060 için ama bu daha mı iyi olur ve beklemeye değer mi?

Benim garantisi bitmek üzereydi onu 2600-2700 e satıp bunu kullanacağım 500-600'ye sıfırlamış olacağım 3 taksit yaptım
gereksiz kanka işlemcinin pinleri zarar görmedigi sürece işlemcilerde bozulma performans düşüşü vb olmaz ama yinede hayırlı olsun diyelim almıssın artık

2 adet aldım gümrüğe takılma gibi bi problem oluşurmu ?
2 tane alırsan takılır 150 euronun üstünde oluyor iptal edebilirsin.
Post automatically merged:

AHH keşke 5600 kutulusunu 3500e almak yerine bekleyip bunu alsaydım. Üzüldüm şu anda. :(

gereksiz kanka işlemcinin pinleri zarar görmedigi sürece işlemcilerde bozulma performans düşüşü vb olmaz ama yinede hayırlı olsun diyelim almıssın artık
bu kadar gereksiz yorumu gelince iptal etsem mi bilemedim işlemci garantisi bitecek ama ben 1 senedir kullanıyorum hatta 8 aydır falan

garanti yok laga lugası yapanlar bitmesin diye yapıyor büyük ihtimal sülalesinin üstüne hesap açıp almaya başlamıştır.bedava fiyat yapıştırın.

bu kadar gereksiz yorumu gelince iptal etsem mi bilemedim işlemci garantisi bitecek ama ben 1 senedir kullanıyorum hatta 8 aydır falan
Bende 2600x var 2019da aldım hala taş gibi ama yeni ekran kartıma yetersiz geldiği için değişiyorum seninki biraz fantezi ya

3600 5500 ile neredeyse aynı performansı var fakat 3600 bir tık geride, bence 5600x fark eder 3600den geçilir.

Geri