Neler Yeni

R5 5600X ALMAYA DEĞER Mİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ÖMER
Değmez.

Anakartını yükselt. Ram kaç GB? Ram 8GB ise 16GB yap.

Darboğaz olan oyunlar da Nvidia DSR ile çözünürlüğü 2K yap. Darboğaz olmaz.

2800 TL az değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Dambıldor Karar veremedin mi hangi emojiyi atacağına?
3200mhz corsair 16 gb(8+8) var pubg de biraz var ya darboğaz çok değil galiba oyunda da çok anlamıyorum ama canımı sıkıyor nedense :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ÖMER
Anakartın darboğaz yaşamasına engel olmaz işlemcini artırırsan gerçekten farkı görebilirsin.
zaten işlemci dğeiştirmek istiyorum anakart değil benim derdim o ve örneğim pubg 120-130 fps den r5 5600x ile 150-160 fps lere yükselir ciddi fark var hem darboğaz olmaması hemde iyi bir ikili olmalarından kaynaklı galiba tek sıkıntım anakart ta sıfır onu değiştirmek istemiyorum sorun yaşar mıyım ileriye dönük bu anakartla kule tipi darkair soğutucumda var

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Mahmut ÇELİK
Instagram
www.instagram.com/mahmutcelik53/
Twitter
mahmutcelik53
zaten işlemci dğeiştirmek istiyorum anakart değil benim derdim o ve örneğim PUBG 120-130 fps den r5 5600x ile 150-160 fps lere yükselir ciddi fark var hem darboğaz olmaması hemde iyi bir ikili olmalarından kaynaklı galiba tek sıkıntım anakart ta sıfır onu değiştirmek istemiyorum sorun yaşar mıyım ileriye dönük bu anakartla kule tipi darkair soğutucumda var
R5 5600x sana ilerki 10 yılda ekran kartıyla rahat bir şekilde sorunsuz çalıştırır ve olumsuz bir durumla karşılaşmazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ÖMER
R5 5600x sana ilerki 10 yılda ekran kartıyla rahat bir şekilde sorunsuz çalıştırır ve olumsuz bir durumla karşılaşmazsın
anladım çok teşekkür ediyorum anakartın f60h driver bios güncellemesinide yaptım onu söküp diğerini takıcam sadece bu kadar

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager

mehmet..

80+
3200mhz corsair 16 gb(8+8) var PUBG de biraz var ya darboğaz çok değil galiba oyunda da çok anlamıyorum ama canımı sıkıyor nedense :)

Siz darboğazı fark etmiyorsanız yükseltme yapmanıza gerek yok. Çok gereksiz bir yükseltme olur.

Bir sonra ki çıkacak olan işlemcilerden alırsınız.

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Değer bence

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Anakartı yükseltirseniz olur
Ama yinede biraz darboğaz var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ÖMER
Siz darboğazı fark etmiyorsanız yükseltme yapmanıza gerek yok. Çok gereksiz bir yükseltme olur.

Bir sonra ki çıkacak olan işlemcilerden alırsınız.
çok fark etmiyorum ama sistemi yeni aldığım için şu ara değiştim değiştim, sonrasında hiç fark etmem alışırım zaten

Hayır hocam b550 aldım argb desteğinden kaynaklı.
anladım sizin ki güzel olmuş evet hayırlı uğurlu olsun ben anakart söküp takamam o yüzden değişemiyorum :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
çok fark etmiyorum ama sistemi yeni aldığım için şu ara değiştim değiştim, sonrasında hiç fark etmem alışırım zaten

anladım sizin ki güzel olmuş evet hayırlı uğurlu olsun ben anakart söküp takamam o yüzden değişemiyorum :D
Anakart olarak ne var ki hocam teşekkürler bu arada.

Top Bottom