mehmet..
80+
İstesem en iyi cevaba kasarım , ve bu değerlerle dalga geçmen dahada komik.
Boş Mesajlar yazmaya devam et. Ancak öyle rütben olur.
İstesem en iyi cevaba kasarım , ve bu değerlerle dalga geçmen dahada komik.
Kardeşim çoğunun boş mesaj olduğunu kanısına ne tarafından vardın ? Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. Saygılar !Boş Mesajlar yazmaya devam et. Ancak öyle rütben olur.
2 hafta önce 2400 e vardı keşke alsaydım o zaman inşallah birdaha düşer.Bütçeniz yetiyorsa değer ama bence sahibinden sıfır bakın çünkü bazı satıcılar 2000 TL civarı koyuyor.Şuan sıfır 2800tl
Bence kolay kolay düşmez2 hafta önce 2400 e vardı keşke alsaydım o zaman inşallah birdaha düşer.
değer ama birdahakine bence konu açarken caps kapatmalısın.Gigabyte B450M S2H V2 S+V+GL DDR4 AM4 anakart+rtx 3060 + r5 3600+ 750w power bir sistemim var PUBG felan biraz darboğaz yapıyormuş galiba ben oyun esnasında çok fark etmiyorum kasamda extra kule tipi soğutucumda var bu sistemde işlemciyi r5 5600x e yükseltme me değer mi?
Ben 2300tl ye aldım.2 hafta önce 2400 e vardı keşke alsaydım o zaman inşallah birdaha düşer.
2. ele pek güvenemezsin sahibindene bakarsak ama 2800 en ucuz fiyat sıfır 5600x için o ideal fiyetÇok pahalı bu fiyata alınmaz bence.AMD Ryzen™5 5600X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, AMD Ryzen™5 5600X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen™5 5600X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, AMD Ryzen™5 5600X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Masaüstü Bilgisayar Modelleri ve Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da
Masaüstü Bilgisayar modelleri ve Bilgisayar parçaları uygun fiyatlar ve Param Güvende ile kartla ödeme ve kargo gönderimi imkanlarıyla sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
![]()
AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.529,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben şahsen o fiyata ryzen 5 5600x işlemciyi almazdım.Sahibinden 2. ve sıfır ürün satan yer neden 2.el güvenilmez!!!2. ele pek güvenemezsin sahibindene bakarsak ama 2800 en ucuz fiyat sıfır 5600x için o ideal fiyet
Darboğazdan dolayı değer.Gigabyte B450M S2H V2 S+V+GL DDR4 AM4 anakart+rtx 3060 + r5 3600+ 750w power bir sistemim var PUBG felan biraz darboğaz yapıyormuş galiba ben oyun esnasında çok fark etmiyorum kasamda extra kule tipi soğutucumda var bu sistemde işlemciyi r5 5600x e yükseltme me değer mi?
2. el sahibindenden aldığım bir kaç üründe sıkıntı yaşadım o yüzden güvenilmez ayrıca single core testinde i9-10900kyla yarışan bir işlemciden bahsediyoruz neden o fiyara almazdın kiBen şahsen o fiyata ryzen 5 5600x işlemciyi almazdım.Sahibinden 2. ve sıfır ürün satan yer neden 2.el güvenilmez!!!![]()
Kişiden kişiye değişir.Benim işim sadece oyun vb. değil. Render edit vs. de önemli biraz, daha ucuza 10700kf var ve 11.nesil intel işlemciler çıkacak. z490 anakart alınırsa ileriye daha dönük olacağını düşünüyorum.2. el sahibindenden aldığım bir kaç üründe sıkıntı yaşadım o yüzden güvenilmez ayrıca single core testinde i9-10900kyla yarışan bir işlemciden bahsediyoruz neden o fiyara almazdın ki
zaten OOO GÜVENME İŞTE DOLANDIRICI ŞEREF YOKSUNLARI OOOOO demiyorum ki pek güvenilmez diyorum kendi fikirlerimi belirttim sen istersen kullan siteyi zaten önceki sistemimde sahibindenden 2. el almıştım sıkıntı çıkmamıştı.Aldığınız ürünün sıkıntı çıkması sahibinden sitesinin güvelimez anlamına mı geliyor?