Excator23cm
80+ Gold
Kullanabilirsin sıkıntı olmaz.
Bu anakartı değiştirince ufak oranda O.C yapmayı düşünüyorum şuanlık yapmam .Stok halde kullanabilirsiniz.
Yeni anakart alana kadar O.C yapmanızı önermem.
Usta bende b450m s2h kullanıyorum işlemcim şuanlık 3500x ama f60e ye bios umu güncelledim nasip olursa bende 5600x le kullanmayı düşünüyorumMerhaba dostlar yakın zamanda R5 5600X aldım ve bütçem sıkıntılı olduğu için B450M S2H almak zorunda kaldım . F60 sürümünün çıktığını öğrendim ve bios u güncellicem 5600X için . Fakat güncelleme sonrasında işlemciden performans düşüklüğü veya başka bi hata alırmıyım ? Alırsam ne yapmam gerekiyor ? Ve 5 6 ay sonra yeni anakart almayı planlıyorum tavsiye anakart verebilirseniz güzel olur . Teşekkürler.
MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M PRO-VDH Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.665,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İleride bu anakartı alabilirsiniz. 1000TL bandına bulabileceğiniz en iyilerinden. Eğer yurt dışından almayı düşünürseniz B550M DS3H var.
Eğer BIOS güncellemesi gelir ise sıkıntısız kullanabilirsiniz.
TeşekkürlerKullanabilirsiniz.
Anlıyorum Tavsiyelere göre yakın zamanda anakart değişimi şart gibiUsta bende b450m s2h kullanıyorum işlemcim şuanlık 3500x ama f60e ye bios umu güncelledim nasip olursa bende 5600x le kullanmayı düşünüyorum
TeşekkürlerKullanabilirsin sıkıntı olmaz.
Anlıyorum şuanlık onlara bakıyorum teşekkürlerçalışır sorunsuz ama 1000 TL ile b550 al