En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.199,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
aynı sistem bende var 5600x ile. Cooler master masterliquid 240m v2 ile kullanıyorum, anakart sıkıntı yapıyor, zaten kasanın üstü sıvı soğutma desteklemiyor, o zaman ses yapmasın diye sıvı soğutma almıştım, yapmıyor da aslında ama şimdiki aklım olsa bu hava soğutmayı alırdım. Ama emin değilim kasaya sığar mı, ömürlük soğutucu
bir de ekleyeyim, s2h ile 5600xin verimini alamıyorsun, render aldığımda hep düşük mhzde çalışıyor, normalde elimdeki soğutmayla 4.85 all core çalıştırabilirim golden sample olduğundan, ama 5600x'in voltaj spikeları oluyor, s2h kaldıramıyor onu, ben de anakart arıyorum 6 aydır aynı sisteme, kasımda almayı düşünüyorum bi b550 anakart, gerçekten şu an render alırken 4.2de çalışması rahatsız ediyor 4.65te rahat rahat çalışabilecekken. CPB açık, PBO kapalı bende