Öneri R5 5600x İçi̇n Sivi Sogutma Öneri̇si̇

supremos

80+
Reaksiyon skoru
27
RYZEN 5 5600X İCİN SIVI SOGUTMA NE ÖNERİRSİN? 3 FANLI SANIRIM KASAMA SIĞMIYOR :/ O YÜZDEN 2 FANLI ATARSANIZ SEVİNİRİM

RYZEN 5 5600X İCİN SIVI SOGUTMA NE ÖNERİRSİN? 3 FANLI SANIRIM KASAMA SIĞMIYOR :/ O YÜZDEN 2 FANLI ATARSANIZ SEVİNİRİM

RYZEN 5 5600X İCİN SIVI SOGUTMA NE ÖNERİRSİN? 3 FANLI SANIRIM KASAMA SIĞMIYOR :/ O YÜZDEN 2 FANLI ATARSANIZ SEVİNİR

Görsellik için ise size kalmış fakat ben Ryzen 5 5600 için sıvı soğutma almazdım. Artic Freezer 34 Esports Duo şuan 750 TL almanızı öneririm. Gayet kaliteli ve sağlam soğutucu işlemciyi gayet güzel soğutur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lakin illa sıvı soğutma isterseniz çok hakim olmasamda Msi Mag 240r vardı sanırım 1800'e onu alabilirsiniz

kasayı hatırlamıyorum malesef
bütçe 2k civarı
Görsellik için ise size kalmış fakat ben Ryzen 5 5600 için sıvı soğutma almazdım. Artic Freezer 34 Esports Duo şuan 750 TL almanızı öneririm. Gayet kaliteli ve sağlam soğutucu işlemciyi gayet güzel soğutur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lakin illa sıvı soğutma isterseniz çok hakim olmasamda Msi Mag 240r vardı sanırım 1800'e onu alabilirsiniz
bende pek bilmiyorum sogutucuları ama ekran kartım, işlemcim 2 side 73 derece civarı oluyor sanırım fazla biraz o yüzden düşürmek için

bütçe 2k civarı

bende pek bilmiyorum sogutucuları ama ekran kartım, işlemcim 2 side 73 derece civarı oluyor sanırım fazla biraz o yüzden düşürmek için
Bence rahat 55 lere düşürür Artic Freezer 34 Esports Duo. Dediğim gibi gayet güçlü soğutucu.

bütçe 2k civarı

birazcık düşürmek istiyorsan t6 ultra ya da amd wraith prism alabilirsin boşuna çok fazla para harcama

Geri