RYZEN 5 5600X İCİN SIVI SOGUTMA NE ÖNERİRSİN? 3 FANLI SANIRIM KASAMA SIĞMIYOR :/ O YÜZDEN 2 FANLI ATARSANIZ SEVİNİRİM
Butce nedirRYZEN 5 5600X İCİN SIVI SOGUTMA NE ÖNERİRSİN? 3 FANLI SANIRIM KASAMA SIĞMIYOR :/ O YÜZDEN 2 FANLI ATARSANIZ SEVİNİRİM
RYZEN 5 5600X İCİN SIVI SOGUTMA NE ÖNERİRSİN? 3 FANLI SANIRIM KASAMA SIĞMIYOR :/ O YÜZDEN 2 FANLI ATARSANIZ SEVİNİR
Görsellik için ise size kalmış fakat ben Ryzen 5 5600 için sıvı soğutma almazdım. Artic Freezer 34 Esports Duo şuan 750 TL almanızı öneririm. Gayet kaliteli ve sağlam soğutucu işlemciyi gayet güzel soğutur.RYZEN 5 5600X İCİN SIVI SOGUTMA NE ÖNERİRSİN? 3 FANLI SANIRIM KASAMA SIĞMIYOR :/ O YÜZDEN 2 FANLI ATARSANIZ SEVİNİRİM
Lakin illa sıvı soğutma isterseniz çok hakim olmasamda Msi Mag 240r vardı sanırım 1800'e onu alabilirsinizRYZEN 5 5600X İCİN SIVI SOGUTMA NE ÖNERİRSİN? 3 FANLI SANIRIM KASAMA SIĞMIYOR :/ O YÜZDEN 2 FANLI ATARSANIZ SEVİNİRİM
kasayı hatırlamıyorum malesefkasa nedir?
bütçe 2k civarıButce nedir
bende pek bilmiyorum sogutucuları ama ekran kartım, işlemcim 2 side 73 derece civarı oluyor sanırım fazla biraz o yüzden düşürmek içinGörsellik için ise size kalmış fakat ben Ryzen 5 5600 için sıvı soğutma almazdım. Artic Freezer 34 Esports Duo şuan 750 TL almanızı öneririm. Gayet kaliteli ve sağlam soğutucu işlemciyi gayet güzel soğutur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lakin illa sıvı soğutma isterseniz çok hakim olmasamda Msi Mag 240r vardı sanırım 1800'e onu alabilirsiniz
Bence rahat 55 lere düşürür Artic Freezer 34 Esports Duo. Dediğim gibi gayet güçlü soğutucu.kasayı hatırlamıyorum malesef
bütçe 2k civarı
bende pek bilmiyorum sogutucuları ama ekran kartım, işlemcim 2 side 73 derece civarı oluyor sanırım fazla biraz o yüzden düşürmek için
birazcık düşürmek istiyorsan t6 ultra ya da amd wraith prism alabilirsin boşuna çok fazla para harcamakasayı hatırlamıyorum malesef
bütçe 2k civarı
bende pek bilmiyorum sogutucuları ama ekran kartım, işlemcim 2 side 73 derece civarı oluyor sanırım fazla biraz o yüzden düşürmek için
55 e kadar düşücekse gerçekten 750 tl vermeye değer gibiBence rahat 55 lere düşürür Artic Freezer 34 Esports Duo. Dediğim gibi gayet güçlü soğutucu.
gene 65 in altında olsun yeter gibi geliyor banabirazcık düşürmek istiyorsan t6 ultra ya da amd wraith prism alabilirsin boşuna çok fazla para harcama
t6 ultra daha iyi ama kaba kasana sığmayabilir bakarsın55 e kadar düşücekse gerçekten 750 TL vermeye değer gibi
gene 65 in altında olsun yeter gibi geliyor bana