Neler Yeni

R5 5600X - RTX 4060 'LI SİSTEM 19.929 TL'YE ALINIR MI ?

kaankrtx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
KaaN
Selamlar bu aralar bir sistem alacağım fakat uygun fiyat performans ürünü bulamadım en son vatanda şöyle bir sistem buldum.

Fiyatının gayet uygun olduğunu düşünüyorum anlayan arkadaşlar aydınlatırsa güzel olur.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Özelleştirme kısmından
Kasayı XPG olanı seç 500 lira farkla.
SSD'yi Kingston NV2 seç
Bunları yaptıktan sonra alabilirsin benim attığım sistem seninkinden daha iyi

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Kasım ayında 18-20 arasına i5 12400f + 4060 kombosu veya 5600 + 4060 kombosu yine gelecektir. Bu kasa da alınır 5600x var sonuçta. Ama bir tane hava soğutma alman şart ona da 750-1000 arası bir bütçe ayırmak zorundasın haberin olsun.

Edit:
Yukarıdaki önerilen sistemde “hava soğutma” hediyeymiş. O daha mantıklı.

kaankrtx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
KaaN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Özelleştirme kısmından
Kasayı XPG olanı seç 500 lira farkla.
SSD'yi Kingston NV2 seç
Bunları yaptıktan sonra alabilirsin benim attığım sistem seninkinden daha iyi
Galax marka hiç duymadım hocam ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasım ayında 18-20 arasına i5 12400f + 4060 kombosu veya 5600 + 4060 kombosu yine gelecektir. Bu kasa da alınır 5600x var sonuçta. Ama bir tane hava soğutma alman şart ona da 750-1000 arası bir bütçe ayırmak zorundasın haberin olsun.

Edit:
Bu vatan da ki sisteme sıvı soğutma ekletsem nasıl olur peki ?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,887
İsim
Emre siyah

gigabytedan iyidir galax .
gaminggentrdeki sistemi al

mmiracy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
muhammed miraç

türkiyede sadece gaming gen tr ye ekran kartını tedarik ediyo

kaankrtx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
KaaN
gigabytedan iyidir galax .
gaminggentrdeki sistemi al
Hocam vatan da gidip direkt elden teslim alabiliyorum bu fiyata ayrietten bir şey mirşey olursa direkt gidip hesap sorabileceğim bir yer var.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,887
İsim
Emre siyah
Hocam vatan da gidip direkt elden teslim alabiliyorum bu fiyata ayrietten bir şey mirşey olursa direkt gidip hesap sorabileceğim bir yer var.
hesap sordun diye cevap alabiliceğini düşünüyorsan kolay kolay gaminggentrdden de alırsın

türkiyede sadece gaming gen tr ye ekran kartını tedarik ediyo
teknobiyotiğe de ediyordu bi ara hala devam ediyorlar mı bilmemekle birlikte

kaankrtx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
KaaN
hesap sordun diye cevap alabiliceğini düşünüyorsan kolay kolay gaminggentrdden de alırsın
hesap sorabileceğimden kastım şimdi ordan bişe sipariş etsem gelmesini bekleyeceğim bir şey olsa geri göndericem vs. yani site iyidir fakat kendi şahsim mağazası olmayan bir yerden alışveriş yapamıyorum o yüzden.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,887
İsim
Emre siyah
hesap sorabileceğimden kastım şimdi ordan bişe sipariş etsem gelmesini bekleyeceğim bir şey olsa geri göndericem vs. yani site iyidir fakat kendi şahsim mağazası olmayan bir yerden alışveriş yapamıyorum o yüzden.
mağazası var zaten gaminggentrnin ki ayrıca vatandan da alsanız o üründe sıkıntı varsa ellerinde yoksa yine bekleticekler

Ps4cü35

80+ Bronze

Edit:
Peki r5 7500F Rtx 4070 süper gelir mi 35-40k civarına + bi konum var 4080 süper le ilgili desteklerinizi bekliyorum

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk

Gaming.gen.tr’nin anadolu yakasında fiziksel mağazası var. Araç varsa gidip ordan alabilirsin. Galax kötü bir marka değil. Güvenemiyorsan sıcaklık testlerine bakabilirsin. Gigabyte ile +/-1 derece fark olur.

Bu sisteme sıvı soğutma almana gerek yok ama böyle bir isteğin varsa geleceğe yönelik de bulunsun diyorsan alabilirsin. Ben olsam gaming gen tr’deki sistemi alırım, hazır hava soğutması da var. Bir daha da uğraşmam.

kaankrtx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
KaaN
Gaming.gen.tr’nin anadolu yakasında fiziksel mağazası var. Araç varsa gidip ordan alabilirsin. Galax kötü bir marka değil. Güvenemiyorsan sıcaklık testlerine bakabilirsin. Gigabyte ile +/-1 derece fark olur.

Bu sisteme sıvı soğutma almana gerek yok ama böyle bir isteğin varsa geleceğe yönelik de bulunsun diyorsan alabilirsin. Ben olsam gaming gen tr’deki sistemi alırım, hazır hava soğutması da var. Bir daha da uğraşmam.
Hocam hava soğutmanın zaten pek bi fiyatı yok fakat vatanın vade farksız taksit avantajı var baktığın zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,145
Üyeler
161,245
Son üye
Harun Doman
Top Bottom