dün sildim yükledim bugün windows sıfırlamayı düşünüyorum gene olmadı yeni sürümleri upgradeleri bekliyeceğime o zaman oyunda sorun var boş bir vaktinde oyunu sil tekrar yükle düzelmezsede artık nasipte yokmuş dersin
deneyip sonuçları yazıcam teşekkürlerKardeşim ayarları düşürürsen darboğaz artar bu da fps düşürür. Senin sisteminde ne kadar darboğaz olur tam bilemiyorum ama ayarların tamamını en yükseğe çekmelisin.
Ayarlar en yüksek de mi böyle?deneyip sonuçları yazıcam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
fps 80 e kadar düşüyor ort 120 civarı geziyor
en yüksek ayarlarda daha düşük alıyorum fps low da bile ort 130 yer yer 80-90 görüyorumAyarlar en yüksek de mi böyle?
Sonuçlar çok kötü, ben 3200G sistemimde bile en yüksek ayarlarda 60-70fps alıyorum ciddi bir durum olabilir. Bu konuda daha bilgili arkadaşların gelmesini bekle. Umarım çözülür.
3060 ti alge
evet geçiçi satılırsa üstüne para ekleyip 3000 serisi yada 2070 super almayı düşünüyorum ama piyasa malum
o kadar hevesle al para ver sonuç hüsran garip ya vallaDarboğazdan dolayı mı böyle oluyor acaba. Fakat darboğaz olsa bile aldığınız değerler fazla düşük gibi geldi. Virüs girdi desek, CS de 500 600 fps diyorsunuz. Tuhaf durum gerçekten.