Allah Allah, başka aklıma bir şey gelmiyor ne yazık ki.denedim değişsen bir şey olmadı yine aynı ddu ile griver sildim geri yükledim yine değişen bir şey yok
Hocam bendede aynı problem var nasıl yaptın açıklayabilir misin?beyler güzel bir haberim var sorun çözüldü.
sebep şu bizim bilgisayarcı Asusun siteden ne varsa yüklemiş sistemi kısıtlamış uygulamalar
gittim windows sıfırladım tüm veriler dahil sildim amd driverını kendim kurdum hiç bir ayar yapmadan girdim yüksek ayarlar min 350 fps gördüm ort 400-450 arası yer yer 500-550 görüyorum
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler Allah a emanet olun
windows sıfırlama yap sonra nvidia driverını kur ve oyuna gir harici bir program falan yüklemeHocam bendede aynı problem var nasıl yaptın açıklayabilir misin?
3060 asus tuf
5600x işlemci
B450 asus tuf anakart
8x8 Gskill 3600mhz ram im var
180-120 arası fps alıyorum önceden 300-400 leri görüyordum
Tamam deneyecepimwindows sıfırlama yap sonra nvidia driverını kur ve oyuna gir harici bir program falan yükleme
Mahalle bilgisayarcıları işte, ne beklersinbeyler güzel bir haberim var sorun çözüldü.
sebep şu bizim bilgisayarcı Asusun siteden ne varsa yüklemiş sistemi kısıtlamış uygulamalar
gittim windows sıfırladım tüm veriler dahil sildim amd driverını kendim kurdum hiç bir ayar yapmadan girdim yüksek ayarlar min 350 fps gördüm ort 400-450 arası yer yer 500-550 görüyorum
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler Allah a emanet olun