OrkunJJ
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,774
Ondan kaynaklıdır hocam sıcaklıkların yüksek olması. Tavsiyem Arctic MX-6 sürmeniz.Sıvı soğutmanın yanında geleni
Ondan kaynaklıdır hocam sıcaklıkların yüksek olması. Tavsiyem Arctic MX-6 sürmeniz.Sıvı soğutmanın yanında geleni
vallahi bir şey diyemem ama verim alırsın. 7500f ve bu soğutucuyu kullanan arkadaşların yanıt vermesi daha doğru olurSıvı soğutmanın yanında geleni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaça kadar düşer derece
Ben şahsen soğutucu da sorun olacağını pek zannetmiyorum.Sıvı soğutucu ile oyun sırasında 75-80 dereceyi görüyorsan montajı doğru yapamamış olabilirsin, işlemci ile sıvı soğutucunun bloğu tam temas yapmamış olabilir, termal macunu fazla yada az sürmüş olabilirsin yada soğutucuda bir sorun vardır.
Nasıl anlayacağız problemli olduğunuHocam işlemci sıcaklığınız stres testinde %100 yükte 70 derece ise problem yok
Oyun için 75 80 görüyorsanız problem var
Ml240 iyi bir soğutucu değil ama 65watt tdp değeri olan işlemciyi 75 80 derecenin altında tutamayacak kadar kötü bir soğutucu değil
Macunun kurumadığından ve pompanın sağlıklı çalıştığından emin misiniz?
Ben de 7500f kullanıcısıyım thermalright phantom spirit kullanıyorum oyun 45 dereceye kadar düşüyor sıcaklıklar
Pompayı söküp macunun durumuna bakın.Nasıl anlayacağız problemli olduğunu
Frekans 5000mhz civarına çıkıyor mu?Arkadaşlar şuan strest testinde 78 gördü maks ortalama 75-76 gibi normalmi?
Hocam işlemci sıcaklığınız stres testinde %100 yükte 70 derece ise problem yok
Oyun için 75 80 görüyorsanız problem var
Ml240 iyi bir soğutucu değil ama 65watt tdp değeri olan işlemciyi 75 80 derecenin altında tutamayacak kadar kötü bir soğutucu değil
Macunun kurumadığından ve pompanın sağlıklı çalıştığından emin misiniz?
Ben de 7500f kullanıcısıyım thermalright phantom spirit kullanıyorum oyun 45 dereceye kadar düşüyor sıcaklıklar
Bakmadım frekansa nasıl bakarım Msi afterburner ileFrekans 5000mhz civarına çıkıyor mu?
Hwmonitör isimli programı indirip bakınBakmadım frekansa nasıl bakarım Msi afterburner ile
Stres testinde max kaç olması lazım ısı değerininHwmonitör isimli programı indirip bakın