Neler Yeni

R5 7500F için soğutucu önerisi

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Uğur Çam
Valla bende frost commender modeli var aynı markanın içerisinde thermal macun çıkıyor sanırım o modeldede yeteri kadar thermal bassan yeter bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıvı soğutma ya bence para vermeye gerek yok sıvı soğutmadan daha kaliteli ve uzun ömürlü kule tipi almakta fayda var bence
Hocam çünkü yeni sıkmış olcaklar ya çok az daha sıkarım olmadı

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Burak
Hocam çünkü yeni sıkmış olcaklar ya çok az daha sıkarım olmadı
Plakayı mı kastediyorsun işlemcinin üzerine oturan kısım hani eğer onu kastediyorsan kule tipinde sanırım üzerinde gelmiyor en azından benime aldığım modelde yanında thermal macun tüpü çıktı işlemciye sıktım onu yardım ardından kule tipini üzerine yerlestirdim

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Uğur Çam
Plakayı mı kastediyorsun işlemcinin üzerine oturan kısım hani eğer onu kastediyorsan kule tipinde sanırım üzerinde gelmiyor en azından benime aldığım modelde yanında thermal macun tüpü çıktı işlemciye sıktım onu yardım ardından kule tipini üzerine yerlestirdim
Yok hocam şimdi hava soğutmalar demonte geliyor ya üstünde stok fanla geliyor ama yanında hava soğutmayı gönderiyorlar. Şimdi stok fanı takmak için termal macun sürmüş oluyorlar ben stok fanı çıkardığımda işlemci üzerinde termal macun olucak. O macunu ellemeden direkt takayım mı yoksa küçük bir miktar sıkayım mı

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Burak
Yok hocam şimdi hava soğutmalar demonte geliyor ya üstünde stok fanla geliyor ama yanında hava soğutmayı gönderiyorlar. Şimdi stok fanı takmak için termal macun sürmüş oluyorlar ben stok fanı çıkardığımda işlemci üzerinde termal macun olucak. O macunu ellemeden direkt takayım mı yoksa küçük bir miktar sıkayım mı
Yok hocam öyle değil şimdi soğutma bloğu var birde fanlar demonte zaten geliyor bloğa yerleştirmeniz için zaten telleri var yuvalara takıyorsun telleri bloğa takıyorsun bloğunaltinda işlemciye değecek braket kısmı var orada zaten macun sürülü değil sen onu işlemciye monte ederken işlemcinde macun varsa temizle üzerini tertemiz et ardından macun sür monte et yeterli

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Uğur Çam
Yok hocam öyle değil şimdi soğutma bloğu var birde fanlar demonte zaten geliyor bloğa yerleştirmeniz için zaten telleri var yuvalara takıyorsun telleri bloğa takıyorsun bloğunaltinda işlemciye değecek braket kısmı var orada zaten macun sürülü değil sen onu işlemciye monte ederken işlemcinde macun varsa temizle üzerini tertemiz et ardından macun sür monte et yeterli
Heh anladım hocam temizleyip yeniden süreyim yani. Peki temizlemeyi peçete ile yapsam olur mu?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Burak
Heh anladım hocam temizleyip yeniden süreyim yani. Peki temizlemeyi peçete ile yapsam olur mu?
Sıkıntı olmaz ama ıslak vb şeyle yapma sakın normal peçete iş görür ben hep öyle yapıyorum 😅😆

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Uğur Çam
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Genç desem
Valla bende frost commender modeli var aynı markanın içerisinde thermal macun çıkıyor sanırım o modeldede yeteri kadar thermal bassan yeter bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıvı soğutma ya bence para vermeye gerek yok sıvı soğutmadan daha kaliteli ve uzun ömürlü kule tipi almakta fayda var bence
Kule tipi çok büyük kötü duruyor adam akıllı sıvı soğutma 4 k heralde görsel benim için önemli

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Burak
Kule tipi çok büyük kötü duruyor adam akıllı sıvı soğutma 4 k heralde görsel benim için önemli
Görsel önemli olabilir ama performans ondan çok daha önemli ve ön planda olmalı performansı iyi alamadiktan sonra görselin ne önemi kalır

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Burak
Kaliteli alınacak işte
Kaliteli alacan tamam da tonla para vermeye gerek yok bendeki model yada bahsedilen modeli alsan zaten sıvı soğutmadan çok daha iyi performans sağlayacak görsel olarak kaba gelebilir ama performans öncelik olmalı bence gerisi çokta gerekli değil bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,483
Üyeler
171,924
Son üye
janberk
Top Bottom