Neler Yeni

R5 7500F için soğutucu önerisi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Burak
Arkadaşlar selamlar. 7500F işlemcili sistemime işlemci soğutucusu alacağım. Biraz görünüşe önem veriyorum. Aklımda Thermalright frozen notte 240 ve Thermalright Peerless Assassin var. Alacağım sistemde bu seçenekler olduğu için bunları seçme kararı aldım. Sizce hangisini almalıyım?
Pearless assassin al geç hocam mükemmel

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Burak
Hocam görüntüye de önem veriyorum ama soru işareti çok oluştu kafamda.. ilk sistemim olduğu için biraz güzel gözüksün de istiyorum☹️
Işıklı olanı da var ışıklı isterseniz tabii
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam görüntüye de önem veriyorum ama soru işareti çok oluştu kafamda.. ilk sistemim olduğu için biraz güzel gözüksün de istiyorum☹️
Sıvı soğutma gerekli değil normalde ama ışık olsun parlasın falan diyorsanız sıvı yada kule tipi olanının ışıklı olanını alın

ugurcamm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Uğur Çam
Işıklı olanı da var ışıklı isterseniz tabii

Sıvı soğutma gerekli değil normalde ama ışık olsun parlasın falan diyorsanız sıvı yada kule tipi olanının ışıklı olanını alın
Sıvı almak istiyorum ama dediğim gibi acaba arıza çıkarır mı diye düşünmeden duramıyorum. Çok arada kaldım.

ugurcamm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Uğur Çam
Arıza olmazda uzun vadeli dersen bence kule tipi al mükemmel idare eder
Büyük ihtimalle öyle yapıcam hocam ya ama hala içimde bi burkuntuluk var görünüşü yüzünden 😕

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Selim
Görünüşe onem veriyorsan kule tipi ak400 ya da ak620 öneririm. Ben kullaniyorum memnunum da.

ugurcamm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Uğur Çam
Bende ışık severim ekran kartım ve sogutmam ışıksız hiçbir sorun yok tatlı duruyor
Hocam büyük ihtimalle pearless asassins alıcam ben de. En azından kafam rahat olur. Yok pompa yok o yok bu

ugurcamm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Uğur Çam
Aynen kullanımı kurulumu daha basit olduğunu düşünüyorum uğraştırmiyor
Bir de stok fanla geliyor ya o fanı çıkarıp takıcam. O fanı çıkardıktan sonra termal macun ilavesi yapmama gerek var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Genç desem
Yazılanları okumadım sıvı soğutucu önerisi varsa kaliteli yazabilir mi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Burak
Bir de stok fanla geliyor ya o fanı çıkarıp takıcam. O fanı çıkardıktan sonra termal macun ilavesi yapmama gerek var mı?
Valla bende frost commender modeli var aynı markanın içerisinde thermal macun çıkıyor sanırım o modeldede yeteri kadar thermal bassan yeter bence

Yazılanları okumadım sıvı soğutucu önerisi varsa kaliteli yazabilir mi
Sıvı soğutma ya bence para vermeye gerek yok sıvı soğutmadan daha kaliteli ve uzun ömürlü kule tipi almakta fayda var bence

Top Bottom