Frigo Eargasm
80+
- Reaksiyon skoru
- 112
termalright phantom yada assasin modellerine bakabilirsinArkadaşlar bütçem kısıtlı sıvı soğutma düşünmüyorum, 11.30'ta vatan indirimlerinden alabileceğim+parolapara kullanacağım. Normal fiyatı 1.5-2 bin TL olan ürünlere bakıyorum
Anakartım: B650M-R
İşlemciyi: R5 7500F
Kasam
Ben kullanıyorum çok iyi diyemem 7800x3d yi pek soğutamıyor120mm sıvı sogutucu kullanıyorum ama phantom sprit kullananların yorumları cok ıyı
Kasa boyutuna uyan AMD uyumlu öneriniz var mı? Sıvı soğutmada alabilirim indirim %20+parolapara ama 240mm altı işime yaramaz.termalright phantom yada assasin modellerine bakabilirsin
Performanslı hava soğutma tercih ederim, riske girmek istemiyorum ilk sistemim oyuna girdiğimde sıcaklıktan kapanmasın.120mm sıvı sogutucu kullanıyorum ama phantom sprit kullananların yorumları cok ıyı
bütçen phantom spirite yetiyor zatenArkadaşlar bütçem kısıtlı sıvı soğutma düşünmüyorum, 11.30'ta vatan indirimlerinden alabileceğim+parolapara kullanacağım. Normal fiyatı 1.5-2 bin TL olan ürünlere bakıyorum
Anakartım: B650M-R
İşlemciyi: R5 7500F
Kasam
Parolapara ile alacağım 1100-1200'e gelir muhtemelen. Gaming gecesinden sonra alacağım belki iyi bir şey düşer. Gaming gecesi ürünleri düşünce yazarım hocam tekrardan.bütçen phantom spirite yetiyor zatenbir de üstüne indirim katarsan mis gibi olur.
İncehesapta satilan bu fiyata daha iyi bir ürün yokParolapara ile alacağım 1100-1200'e gelir muhtemelen. Gaming gecesinden sonra alacağım belki iyi bir şey düşer. Gaming gecesi ürünleri düşünce yazarım hocam tekrardan.
Teşekkürler, spiriti sipariş ediyorum hocam.İncehesapta satilan bu fiyata daha iyi bir ürün yok
phantomPhantom spirit mi, assassin modeli mi hangisini tercih edeyim sipariş geçeceğim parolapara ile.