R5 7500F için soğutucu önerisi

Reaksiyon skoru
112
Bütçe
2000
Arkadaşlar bütçem kısıtlı sıvı soğutma düşünmüyorum, 11.30'ta vatan indirimlerinden alabileceğim+parolapara kullanacağım. Normal fiyatı 1.5-2 bin TL olan ürünlere bakıyorum
Anakartım: B650M-R
İşlemciyi: R5 7500F
Kasam

Arkadaşlar bütçem kısıtlı sıvı soğutma düşünmüyorum, 11.30'ta vatan indirimlerinden alabileceğim+parolapara kullanacağım. Normal fiyatı 1.5-2 bin TL olan ürünlere bakıyorum
Kasam
termalright phantom yada assasin modellerine bakabilirsin

120mm sıvı sogutucu kullanıyorum ama phantom sprit kullananların yorumları cok ıyı

termalright phantom yada assasin modellerine bakabilirsin
Kasa boyutuna uyan AMD uyumlu öneriniz var mı? Sıvı soğutmada alabilirim indirim %20+parolapara ama 240mm altı işime yaramaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

120mm sıvı sogutucu kullanıyorum ama phantom sprit kullananların yorumları cok ıyı
Performanslı hava soğutma tercih ederim, riske girmek istemiyorum ilk sistemim oyuna girdiğimde sıcaklıktan kapanmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatan indirimi batırmış bu sefer, gaming gecesine kaldım gibi.

Kasam
bütçen phantom spirite yetiyor zaten :D bir de üstüne indirim katarsan mis gibi olur.

bütçen phantom spirite yetiyor zaten :D bir de üstüne indirim katarsan mis gibi olur.
Parolapara ile alacağım 1100-1200'e gelir muhtemelen. Gaming gecesinden sonra alacağım belki iyi bir şey düşer. Gaming gecesi ürünleri düşünce yazarım hocam tekrardan.

Phantom spirit mi, assassin modeli mi hangisini tercih edeyim sipariş geçeceğim parolapara ile.

Geri