R5 7500F Kule tipi soğutucu ve macun önerir misiniz ?

veneficus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
385
Bütçe
1500
aklımdaki iki ürünün linkini koyuyorum sizce hangisini alayım yada sizin önerdiğiniz başka modeller var mı ?
bide yanında termal macun da önerirseniz çok güzel olur.

eğer işlemci yükseltme planın yoksa ki bir tık daha yüksek değerli tdp ye sahip işlemcilere de yetecektir
daha uygun fiyatlı bu ürün bile işini görür

aklımdaki iki ürünün linkini koyuyorum sizce hangisini alayım yada sizin önerdiğiniz başka modeller var mı ?
bide yanında termal macun da önerirseniz çok güzel olur.
Soğutucun phantom sprit
Macun ise mx4 al

Peerless Assasin ya da Phantom Spirit fazlasıyla yeterli gelecektir, kendi içinden TF-7 macun çıkıyor zaten, onu kullanabilirsin, mx4-mx6 da tercih edebilirsin ama detaylı olarak bu oyunda ne yapıyor bu programda kaç derece çalışıyor bu testte bu dakikada kaç derece oluyor gibi bayağı denemiştim not ala ala, mx4 ile TF-7 arasında hiç bir net fark görmedim, bu yüzden ekstradan macun almana gerek olacağını düşünmüyorum. Peerless Assasin ile Phantom Spitit arasında 100 TL fark var, bu farkta ben olsaydım phantom spiriti tercih ederdim.

Peerless assasin ile Phantom spirit arasında uçurum olmayacaktır ikisi de 7500F için gayet yeterli soğutucular, 1100 TL civarındaki ETS T50A veya Assasin x, Assasin king gibi soğutucularda yeterli gelecektir ama Phantom Spirit özellikle fiyatını sonuna kadar hakeden bir soğutucu, 1500 TL ye de 1 sene önce Peerless Assasin almasaydım kesinlikle bunu alırdım. (500 TL veya daha fazla geri ödeme alabildiğin yöntemler de varken özellikle) https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Geri