🔥İndirim R5 7500f + Rx 7800 XT Kalite Parça Hazır sistem 43.000 TL !🔥

-Mehmet-

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,280
Ekran kartını Nitro+ koymuşlar baya güzel, kasa çok kaliteli ve göstergesi var, anakart bu fiyata kurtarır, pasif soğutucu olmasa da 2 tane m2 slotu koymuşlar.
Ram güzel tek modül, ssd kurtarır. Tek eksi diyebileceğim tarafı soğutucu biraz ucuz kalmış ama onu sonradan da değiştirirsiniz, özelleştirilmiş soğutucu almanızı önermem, fiyatlar pahalı.
Sistemin fiyatı bu gece geçerli, ona göre alın.

Link👉 https://www.incehesap.com/hyper-core-tavsiye-sistem-fiyati-76064/

Ekran kartını Nitro+ koymuşlar baya güzel, kasa çok kaliteli ve göstergesi var, anakart bu fiyata kurtarır, pasif soğutucu olmasa da 2 tane m2 slotu koymuşlar.
Ram güzel tek modül, ssd kurtarır. Tek eksi diyebileceğim tarafı soğutucu biraz ucuz kalmış ama onu sonradan da değiştirirsiniz, özelleştirilmiş soğutucu almanızı önermem, fiyatlar pahalı.
Sistemin fiyatı bu gece geçerli, ona göre alın.

Link👉 https://www.incehesap.com/hyper-core-tavsiye-sistem-fiyati-76064/
PSU sonradan değiştirilebilirse iyi olabilir. PF700'ün 2 tane sürümü var. Artık hangisi denk gelirse.

Veyahut kasa Vento ile değiştirilmeli.

Son düzenleme:
fena degil sogutucu fıs ama

Neredeyse aynısını 2. elden aynı paraya veriyorum :D Pc alacak olan düşünmesin bence

rx9070 sistemler bu paralara vermiyorlarr dimi :D
rx7800xt yazılım konusunda biraz geriledi ama saf kas gücü iyi

Bir tane ikinciel hava soğutma alınır, birde ram'in aynından hazır sistemden çıkma bulup takarsınız iş biter. Elinde ek depolama 250-500'lük ssd'niz de varsa finito. 7800xt güzel kart, 2k kurtarır.

uzun süredir sistem bakıyodum bunu alıyım mı yoksa kasım indirimlerini beklemeye değer mi

uzun süredir sistem bakıyodum bunu alıyım mı yoksa kasım indirimlerini beklemeye değer mi
Yani pek emin olamadım, en fazla ne kadar indirim olur ki ? Genelde çoğu işletme fiyatı önceden artırıp kasım da düşürmüş gibi yapıyor. Alsan böyle çok pişman olacak bir kayıp yaşamazsın diye düşünüyorum.

Yani pek emin olamadım, en fazla ne kadar indirim olur ki ? Genelde çoğu işletme fiyatı önceden artırıp kasım da düşürmüş gibi yapıyor. Alsan böyle çok pişman olacak bir kayıp yaşamazsın diye düşünüyorum.
bence 26kya gelen 9060li sistemin benzeri kasimda gelir gibi

Geri