Neler Yeni

R5 7500F Soğutucu Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Merhaba R5 7500F işlemci için bir kule tipi soğutucu arıyorum tek fanlı ucuz bir Thermalright arıyorum. Çok fazla model var bilemedim amacım F/P olması, 1600TL olan versiyonları iyi fakat bu 65W işlemci için çok gerek olacağını sanmıyorum.

Dark Freezer X123 alsan dahi olur butce problemi varsa. 65W dedigin gibi cok isinmiyor. Ben Peerless Assassin ile kullaniyorum 65C'yi gormedim stres testleri haricinde.

Merhaba R5 7500F işlemci için bir kule tipi soğutucu arıyorum tek fanlı ucuz bir Thermalright arıyorum. Çok fazla model var bilemedim amacım F/P olması, 1600TL olan versiyonları iyi fakat bu 65W işlemci için çok gerek olacağını sanmıyorum.

Basit bir soğutma yeter ama ileride daha iyi bir işlemciye geçeceğini varsayarak almak istersen en iyi seçenek Phantom Spirit eğer iyzico ve parolapara indirimini de kullanmadıysan bir arkadaş anlatmış 350-450 tl gibi bir fiyata geliyordu.

Asassin X

Bence git peerles assasin al . İşlemci yükselteceğin zaman soğutucu masrafın olmaz .

Geri