stok fanmı?bilgisayarda bu ara cidden kafama takılan şeyler sıcaklıklar
7500f 80lere kadar çıkıyor anakart b650mr
Uv yapmak istiyorum
Hayırstok fanmı?
Basit.Yapacağım işte ama uygun değerli bilmiyorum
Cpu z de yapınca 80 lere kadar çıkıyor max 83 üstü görmedi oyunlarda bf 1 78 gta 5 de 75lerde geziyor başka denemedim boşta da 55 60 arası gidip geliyorocct felan mı oluyor oyunlarda kaç derece
- koymama gerek varmıBasit.
Şu adımları uygula.
Bios a gir
Advanced > amd overclok > amd overclock > precision boost overdrive - advanced yap > curve optimizer gir > All core negative -25 ver kaydettiginden emin ol > bios kaydetip çık.
Gerek yok kaydet çık.Cpu z de yapınca 80 lere kadar çıkıyor max 83 üstü görmedi oyunlarda bf 1 78 gta 5 de 75lerde geziyor başka denemedim boşta da 55 60 arası gidip geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
- koymama gerek varmı
Çıkarken orda değişikleri gösteriyor orda 25 yazıyordu yine de bakayımmıGerek yok kaydet çık.
25 yazdığından emin olmak için bi geri çık sonra gir 25 yaziyorsa yazmıştır.
Yaziyorsa sorun yok. Çoğu o ayari kaydetmeden çıkıyor o nedenle yaziyorum ki kontrol edip emin olun diye.Çıkarken orda değişikleri gösteriyor orda 25 yazıyordu yine de bakayımmı
Boşta 64 dü biosa girerken şimdi 61 olmuş bf1 de deneyeceğimYaziyorsa sorun yok. Çoğu o ayari kaydetmeden çıkıyor o nedenle yaziyorum ki kontrol edip emin olun diye.
Oyunlarda bak bakalim ne görecek sıcaklık.
dene bakalım. ekran kartı ne bu arada?Boşta 64 dü biosa girerken şimdi 61 olmuş bf1 de deneyeceğim