Yardım R5 7500f Üstundeki çipler eksik!

sansi salvo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219
Fotoyu aşağıya bırakıyorum. Bu neden çentik içindeki çekirdekler 4 adet? Orjinali 6 değil mi? Bir sorun yaşarmıyım?

Ekler

• Screenshot_20250428_222136_n11.jpg
    Screenshot_20250428_222136_n11.jpg
    419 KB · Hit: 66
aga bu sahte olabilir dediğin gibi tüm 7500f ler de 6 yatak dolu

Fotoyu aşağıya bırakıyorum. Bu neden çentik içindeki çekirdekler 4 adet? Orjinali 6 değil mi? Bir sorun yaşarmıyım?
aga malezyada üretilenler 4lü diyebiliyorum başka bitane konuda görmüştüm

Hocam satici üretim yeriyle alakalı diyor. Üç beş yere baktım onlarda da böyle şeyler oluyo. Nerden alacağımı şaşırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6lıdan farkı var mı ki
inan bilmiyorum

Yav madem yanlış olduğunu düşünüyorsun foruma yazmak yerine aldığın yere belirtsen daha iyi olmaz mı ürünü sıfır almışsın viri sorun olmaz desede git değiş madem

Yav madem yanlış olduğunu düşünüyorsun foruma yazmak yerine aldığın yere belirtsen daha iyi olmaz mı ürünü sıfır almışsın viri sorun olmaz desede git değiş madem
İletişimi sağladım hocam, bana üretim yeri ile kaynaklı orjinal ve hiçbir fark olmadığını söyledi. Bende size danışmak istedim

İletişimi sağladım hocam, bana üretim yeri ile kaynaklı orjinal ve hiçbir fark olmadığını söyledi. Bende size danışmak istedim
İyi yapmışsınız dediğim gibi foruma sormak teknik sorunlar harici böyle şeyler için saçma bence çünkü kendimden biliyorum sorsamda içimde bi şüphe kalıyor en mantıklısı böylesi bence neyse iyi forumlar

büyük ihtimalle dedikleri gibi üretim yeri ile alakalı tamamen aldığınız yerin linkini atarsanız net yorum yaparız

Hocam satici üretim yeriyle alakalı diyor. Üç beş yere baktım onlarda da böyle şeyler oluyo. Nerden alacağımı şaşırdım
Ben para vereceğim şeyden emin olmadan almam kardo sana kalmış fakat ben almam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,957
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri