sansi salvo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 219
aga malezyada üretilenler 4lü diyebiliyorum başka bitane konuda görmüştümFotoyu aşağıya bırakıyorum. Bu neden çentik içindeki çekirdekler 4 adet? Orjinali 6 değil mi? Bir sorun yaşarmıyım?
Hocam satici üretim yeriyle alakalı diyor. Üç beş yere baktım onlarda da böyle şeyler oluyo. Nerden alacağımı şaşırdımaga bu sahte olabilir dediğin gibi tüm 7500f ler de 6 yatak dolu
6lıdan farkı var mı kiaga malezyada üretilenler 4lü diyebiliyorum başka bitane konuda görmüştüm
inan bilmiyorumHocam satici üretim yeriyle alakalı diyor. Üç beş yere baktım onlarda da böyle şeyler oluyo. Nerden alacağımı şaşırdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
6lıdan farkı var mı ki
Bazı işlemciler böyle olabiliyor diye biliyorum.Fotoyu aşağıya bırakıyorum. Bu neden çentik içindeki çekirdekler 4 adet? Orjinali 6 değil mi? Bir sorun yaşarmıyım?
Yav madem yanlış olduğunu düşünüyorsun foruma yazmak yerine aldığın yere belirtsen daha iyi olmaz mı ürünü sıfır almışsın viri sorun olmaz desede git değiş mademFotoyu aşağıya bırakıyorum. Bu neden çentik içindeki çekirdekler 4 adet? Orjinali 6 değil mi? Bir sorun yaşarmıyım?
İletişimi sağladım hocam, bana üretim yeri ile kaynaklı orjinal ve hiçbir fark olmadığını söyledi. Bende size danışmak istedimYav madem yanlış olduğunu düşünüyorsun foruma yazmak yerine aldığın yere belirtsen daha iyi olmaz mı ürünü sıfır almışsın viri sorun olmaz desede git değiş madem
İyi yapmışsınız dediğim gibi foruma sormak teknik sorunlar harici böyle şeyler için saçma bence çünkü kendimden biliyorum sorsamda içimde bi şüphe kalıyor en mantıklısı böylesi bence neyse iyi forumlarİletişimi sağladım hocam, bana üretim yeri ile kaynaklı orjinal ve hiçbir fark olmadığını söyledi. Bende size danışmak istedim
Ben para vereceğim şeyden emin olmadan almam kardo sana kalmış fakat ben almamHocam satici üretim yeriyle alakalı diyor. Üç beş yere baktım onlarda da böyle şeyler oluyo. Nerden alacağımı şaşırdım