R5 7600 için soğutma tavsiyesi

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,576
Bütçem yok ama f/p olarak iyi ve yeterli soğutacak ne öneririsiniz? Markada çok bilinmedik marka olmazsa sevinirim.

Bütçem yok ama f/p olarak iyi ve yeterli soğutacak ne öneririsiniz? Markada çok bilinmedik marka olmazsa sevinirim.
Thermalright tek kule olan hava soğutmalı yeterli olacaktır .

Sıvıya gerek yok canım benim orta seviye bi tek kule soğutucu bile işini görücektir çok güç harcayan bir işlemci değil AMD o konuda iyi iş çıkardı

benim kullandığım thermalright frozen prism 240 sıvı soğutucu yeterli performans veriyor ve fiyatı çok uygun tercih edebilirsin. hava soğutma alırsan kasanın karizma gider.

Sarı sitesen noctua nh-d15s alabilirsin sıfır kapalı kutu yurt dışı ürünü ben aldım 7600x ile kullanıyorum tek fanla bile fazlasıyla yeterli

pearless 120 SE ile pearless120 arasındaki tek fark fanın renkli olup olmaması mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,190
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri