haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
Bütçem yok ama f/p olarak iyi ve yeterli soğutacak ne öneririsiniz? Markada çok bilinmedik marka olmazsa sevinirim.
havamı sıvımı?Bütçem yok ama f/p olarak iyi ve yeterli soğutacak ne öneririsiniz? Markada çok bilinmedik marka olmazsa sevinirim.
Sıvı olursa daha iyi olur. Sıvı olacak diye daha kaliteli hava soğutucudan olmaya gerek yok.havamı sıvımı?
Thermalright tek kule olan hava soğutmalı yeterli olacaktır .Bütçem yok ama f/p olarak iyi ve yeterli soğutacak ne öneririsiniz? Markada çok bilinmedik marka olmazsa sevinirim.
benim kullandığım thermalright frozen prism 240 sıvı soğutucu yeterli performans veriyor ve fiyatı çok uygun tercih edebilirsin. hava soğutma alırsan kasanın karizma gider.Bütçem yok ama f/p olarak iyi ve yeterli soğutacak ne öneririsiniz? Markada çok bilinmedik marka olmazsa sevinirim.
Sarı sitesen noctua nh-d15s alabilirsin sıfır kapalı kutu yurt dışı ürünü ben aldım 7600x ile kullanıyorum tek fanla bile fazlasıyla yeterliBütçem yok ama f/p olarak iyi ve yeterli soğutacak ne öneririsiniz? Markada çok bilinmedik marka olmazsa sevinirim.