Neler Yeni

Yardım R5 7600 + RTX5070 DLSS 4 Performansı, FPS Farkı Tatmin Etmiyor

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Merhaba. Sisteme RTX5070 taktım format attım oyunları kurdum. Akıcılıkta oynanışta ve grafik kalitesinde problem yok fakat 1080P RT Ultra oynuyoken DLSS kalite ile 100 fps üzeri oynamak istiyorum. Ama RTX5070te DLSS4 performansı tatmin etmiyor. DLSS'in FPS farkı çok az geliyor yani. Normal mi değil mi emin değilim sormak istedim.

DLSS Kapalı, RT Ultra, Grafikler Ultra :
Alıntıyı görüntüle

DLSS Kalite, RT Ultra, Grafikler Ultra :
Alıntıyı görüntüle

DLSS Ayarlarım da bu şekilde :
Alıntıyı görüntüle
birde fsr la deneyin muhtemelen gelecekte bir driver güncellemesi ile çözerler bunu

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
hocam mfg acık cyberpunkta
mfg açıkken bu fps olması baya şaşırtıcı msı after burner mfg fps değerlerini gösteriyor mu araştırır mısınız? nvidianın fps ölçme yazılımı varsa onu kullanın.

Ysuflix

80+ Gold
mfg açıkken bu fps olması baya şaşırtıcı msı after burner mfg fps değerlerini gösteriyor mu araştırır mısınız? nvidianın fps ölçme yazılımı varsa onu kullanın.
Evet fpsler tatmin etmiyor nvidia dedik oturmuş güzel sistem dedik patladık valla

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Ümit Öztürk
5070 kötü kart zaten fiyati yanıltmış seni klasik kazıkcı nvidia

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Evet fpsler tatmin etmiyor nvidia dedik oturmuş güzel sistem dedik patladık valla
5070 alırım belki uyguna diye düşünmüştüm. 5080 lansmanında fiyatların uçtuğunu görünce nvidiadan bu dönemde ümidim kalmadı amd rx 7800 xt ekran kartlı sistem topladım iyi ki yapmışım diyorum sadece 5070 ekran kartı, kasa + monitör bütçem kadarmış... yeni alacaklara amdnin 9000 serisine bakmalarını tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom