Neler Yeni

R5 7640Hs+Rtx 4060 Windows 10 vs 11

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İş ağırlıklı bir kullanım olacaksa 10 devam sürücü desteğine göre. Oyun için takılacaksanız 11 kurabilirsiniz. İki sürüm içinde "home".

TheHub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yusuf
İş ağırlıklı bir kullanım olacaksa 10 devam sürücü desteğine göre. Oyun için takılacaksanız 11 kurabilirsiniz. İki sürüm içinde "home".
Oyunda çizim,yazılım falan çizim falan okul için.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyunda çizim,yazılım falan çizim falan okul için.

İş amaçlı kullandığım PC'de 11'e 2 hafta dayanabildim, stabilite çok yok hala. Windows 10'ken tık demeyen programlar bayılıyordu. Geçenlerde tekrar 10'a döndüm. 10 sürücüleri sorunsuzda 10 öneririm.

TheHub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yusuf
İş amaçlı kullandığım PC'de 11'e 2 hafta dayanabildim, stabilite çok yok hala. Windows 10'ken tık demeyen programlar bayılıyordu. Geçenlerde tekrar 10'a döndüm. 10 sürücüleri sorunsuzda 10 öneririm.
Tık demeden programlar bayılıyodu derken şimdi 11 yazılım çizim için işime yaramazmı? Yazılımda çok büyük bişey yapmam. Çizimde ne olur bilmem.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tık demeden programlar bayılıyodu derken şimdi 11 yazılım çizim için işime yaramazmı? Yazılımda çok büyük bişey yapmam. Çizimde ne olur bilmem.
Bayılmadan kastım tasarım ve video edit programlarında anlamsızca takılmalar, ağır yüklenmeler yaşatıyordu, bazen komple program donuyordu.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Alperen Çetin
Freedos gelen laptopa w11 kurulabiliyor mu usb bellekten?

TheHub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yusuf
Bayılmadan kastım tasarım ve video edit programlarında anlamsızca takılmalar, ağır yüklenmeler yaşatıyordu, bazen komple program donuyordu.
11 yine daha iyi diyorsunuz. Tamamdır çok sağolun. 11 kurucam indiriyorum şuan gelince hemen kurulum yaparım. Hangi mesajı çözüm işaretliyim katkım olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Freedos gelen laptopa w11 kurulabiliyor mu usb bellekten?
Kurulur yüksek ihtimal olmasa 10 kurup 11 kurarım sorun olmaz benim için. Bilgisayardan anlıyorum Allaha şükür. Açma sebebim zaten çağ atlamaktan. Pentium B960 Gt 610m den, Ryzen 5 7640Hs Rtx 4060'a yakında geçince ister istemez açma gerekliliği oluyor insanda.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Bu benimkide 512 gb ssd bi tek 31 k ya aldım. Bu limit işinide çözse tadından yenmeZ. Bu işlemci için pek bişey olmaz ama.

Tamam hocam çok sağolun 11 kurucam. Bişey daha sorsam çok uzattım kusura bakmayın. Bu benim modelin driverlerini olduğu siteyi bulamadım. Nerden bulurum?
valla o kadarını bilmiyorum hocam benim anakartımın sunduğu bu program sayesinde driver güncellerken hiç yorulmadım ama cihazınızın driverlarını nereden bulursunuz bilmiyorum. Uzun süredir de laptop kullanmadığımdan tecrübem pek yok. Gözlemlediğim kadarıyla bazı markalar kendi web sitesi üzerinden chipset driverlarını bios güncellemelerini vs yayınlıyorlar oralara bakın derim veya cihaz gelince yeni konu açın forumdakiler yardımcı olsunlar.

TheHub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yusuf
valla o kadarını bilmiyorum hocam benim anakartımın sunduğu bu program sayesinde driver güncellerken hiç yorulmadım ama cihazınızın driverlarını nereden bulursunuz bilmiyorum. Uzun süredir de laptop kullanmadığımdan tecrübem pek yok. Gözlemlediğim kadarıyla bazı markalar kendi web sitesi üzerinden chipset driverlarını bios güncellemelerini vs yayınlıyorlar oralara bakın derim veya cihaz gelince yeni konu açın forumdakiler yardımcı olsunlar.
Bencede bu daha mantıklı çok Sağ olun. Herkese elinize klavyenize sağlık. 11 pro kurcam gelince. Konu kapanabilir.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Bencede bu daha mantıklı çok Sağ olun. Herkese elinize klavyenize sağlık. 11 pro kurcam gelince. Konu kapanabilir.
Şimdiden hayırlı olsun hocam güle güle sorunsuz belasız kullanın inşallah. Tekrar sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım konulara etiketleyebilirsiniz. Saygılar

TheHub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
yusuf
Şimdiden hayırlı olsun hocam güle güle sorunsuz belasız kullanın inşallah. Tekrar sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım konulara etiketleyebilirsiniz. Saygılar
Çok Sağ olun teşekkürler .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom