Yardım R50i kulaklik hk soru

ahmetwilliam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
R50i yeni aldm beyaz renk ilk sorucagim şey ip bagli kutuda iyi durmuyor onu nasil cikarirm yada kessem olurmu ?

Diger sorum ben daha hic kullanmadan direk sarji fulledim oyle kullandim disariya az ses veriyor bu iyi uygulamasinida indirdim sizce hangisini kullanaym ekolayzer den. Ve bassup var o nedir. Ses nasil en iyi ayarlarm yani nerde vardir ayarı

R50i yeni aldm beyaz renk ilk sorucagim şey ip bagli kutuda iyi durmuyor onu nasil cikarirm yada kessem olurmu ?

Diger sorum ben daha hic kullanmadan direk sarji fulledim oyle kullandim disariya az ses veriyor bu iyi uygulamasinida indirdim sizce hangisini kullanaym ekolayzer den. Ve bassup var o nedir. Ses nasil en iyi ayarlarm yani nerde vardir ayarı
Bende de var ip konusunda bağlı o sökülebiliyor ipi kesmene gerek yok iç içe geçirilmiş şekilde ekolayzer olarakta ben eğer şarkı dinlemek istiyosan bass up güzel bas arttırıyor ama ben akustik modunda kullanmayı tercih ediyorum

Bende de var ip konusunda bağlı o sökülebiliyor ipi kesmene gerek yok iç içe geçirilmiş şekilde ekolayzer olarakta ben eğer şarkı dinlemek istiyosan bass up güzel bas arttırıyor ama ben akustik modunda kullanmayı tercih ediyorum
Reis ipi nasil sokcez anlat be

Reis ipi nasil sokcez anlat be

1757506701986.webp

Hocam cikaramadim da kessem sknti olurmu
kes hocam ne diyim dünyanın en basit şeyini nasıl yapamadın anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka nasıl çıkaramadın allah aşkına
Hocam en basit şeyi nasıl yapamadın annene versen bolaltıp çıkartılacak Diye O bile yapar.
kendim uygulamalı video çekip atcam vala az kaldı

kes hocam ne diyim dünyanın en basit şeyini nasıl yapamadın anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendim uygulamalı video çekip atcam vala az kaldı
Annesine versin o bile yapar ya boşu boşuna kesecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,951
Üyeler
184,246