Öneri R5600 için işlemci soğutucu önerisi

Reaksiyon skoru
5
dostlar yeni bir kule tipi soğutucu arıyorum bütçem max 1k uzun süre götürecek f/p kule tipi önerilerinizi bekliyorum. kasa asus tuf gt301 anakart asus a520m-r (argb desteği yok)

dostlar yeni bir kule tipi soğutucu arıyorum bütçem max 1k uzun süre götürecek f/p kule tipi önerilerinizi bekliyorum. kasa asus tuf gt301 anakart asus a520m-r (argb desteği yok)

Bu kampanyayı uygularsanız eğer 17 TL'e getirebilirsiniz:

bu fiyat bareminde thermalright modelleri en kalite fiyat ürünlerdir hocam tercih edebilirsiniz

Kendimde 5600 için kullanıyorum. 4.7 ghz ye overclock yaptım banamısın demedi. Overclock hali ile oyunlarda 50 dereceyi geçmiyor genelde 46 47 derecelerde dolaşıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendimde 5600 için kullanıyorum. 4.7 ghz ye overclock yaptım banamısın demedi. Overclock hali ile oyunlarda 50 dereceyi geçmiyor genelde 46 47 derecelerde dolaşıyor.
bence 1k daha ekle bunu al pişman olmazsın emin ol

bu fiyat bareminde thermalright modelleri en kalite fiyat ürünlerdir hocam tercih edebilirsiniz
hocam bir sürü thermalright modeli var hepside bir birine benziyor açıkçası soğutucular hakkına pek bir bilgim olmadığı için tavsiye ettiğiniz modelin linkini atabilir misiniz

bence 1k daha ekle bunu al pişman olmazsın emin ol
ürün güzelmiş ama benim kasam 160mm ye kadar cpu soğutucu yüksekliği destekliyor. sıkıntı çıkarır mı ? anakart, işlemci yüksekliği falan göze alındığında.

hocam
hocam bir sürü thermalright modeli var hepside bir birine benziyor açıkçası soğutucular hakkına pek bir bilgim olmadığı için tavsiye ettiğiniz modelin linkini atabilir misiniz

ürün güzelmiş ama benim kasam 160mm ye kadar cpu soğutucu yüksekliği destekliyor. sıkıntı çıkarır mı ? anakart, işlemci yüksekliği falan göze alındığında.
hocam arkdaşın attığı çift kule çift fanlı 6 7 bakır borulu modellere 5600 için gerek yok ha ileride işlemci değişirim falan derseniz mantıklı olabilir ama bunlar en tepe model ve beyaz olduğu için fiyat binmiş biraz phantom spirit modeli daha iyi pearlesstan şu model sizin işinizi görür fazlasına gerek yok ileride işlemci yükseltecekseniz anca mantıklı yatırım olabilir

Bütceni artıra bilirsen eğer bunu alabilirsin çift radyatör ve çift fan dahabiyi olur
Bunu aynısını kullandım ayni işlemciyle fazlasıyla iyi

anakart için sıkıntı olmazda kasaya bi bakmak lazım

şunu al geç https://www.gaming.gen.tr/urun/5666...u-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce iyzico kampanyası felan var forumda konusu var onu yap daha ucuza geliyor

Thermalright Peerless Assassin ve Phantom Spirit senin işlemci için fazla iyi, çok güzel çalışır ama bütçe düşürüceksen assassin x yeterli

thermalright ürünleri güzel zaten ne alsan bütçesine göre güzel performans verir bütçen neye yetiyor ise onu al

Ekler

• 157.webp
    157.webp
    38.6 KB · Hit: 20
thermalright peerless assassin phantom spirit assassin x hepsi sığıyor sıkıntı yok en fazla anakart matx ise öndeki fanı az kaldırarak takman gerekir bende öyle kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,686
Üyeler
183,159
Son üye
arhh
Geri