- Reaksiyon skoru
- 5
dostlar yeni bir kule tipi soğutucu arıyorum bütçem max 1k uzun süre götürecek f/p kule tipi önerilerinizi bekliyorum. kasa asus tuf gt301 anakart asus a520m-r (argb desteği yok)
dostlar yeni bir kule tipi soğutucu arıyorum bütçem max 1k uzun süre götürecek f/p kule tipi önerilerinizi bekliyorum. kasa asus tuf gt301 anakart asus a520m-r (argb desteği yok)
bu fiyat bareminde thermalright modelleri en kalite fiyat ürünlerdir hocam tercih edebilirsinizdostlar yeni bir kule tipi soğutucu arıyorum bütçem max 1k uzun süre götürecek f/p kule tipi önerilerinizi bekliyorum. kasa asus tuf gt301 anakart asus a520m-r (argb desteği yok)
bence 1k daha ekle bunu al pişman olmazsın emin ol![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Kendimde 5600 için kullanıyorum. 4.7 ghz ye overclock yaptım banamısın demedi. Overclock hali ile oyunlarda 50 dereceyi geçmiyor genelde 46 47 derecelerde dolaşıyor.
hocam bir sürü thermalright modeli var hepside bir birine benziyor açıkçası soğutucular hakkına pek bir bilgim olmadığı için tavsiye ettiğiniz modelin linkini atabilir misinizbu fiyat bareminde thermalright modelleri en kalite fiyat ürünlerdir hocam tercih edebilirsiniz
ürün güzelmiş ama benim kasam 160mm ye kadar cpu soğutucu yüksekliği destekliyor. sıkıntı çıkarır mı ? anakart, işlemci yüksekliği falan göze alındığında.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Kendimde 5600 için kullanıyorum. 4.7 ghz ye overclock yaptım banamısın demedi. Overclock hali ile oyunlarda 50 dereceyi geçmiyor genelde 46 47 derecelerde dolaşıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence 1k daha ekle bunu al pişman olmazsın emin ol
hocam arkdaşın attığı çift kule çift fanlı 6 7 bakır borulu modellere 5600 için gerek yok ha ileride işlemci değişirim falan derseniz mantıklı olabilir ama bunlar en tepe model ve beyaz olduğu için fiyat binmiş biraz phantom spirit modeli daha iyi pearlesstan şu model sizin işinizi görür fazlasına gerek yok ileride işlemci yükseltecekseniz anca mantıklı yatırım olabilirhocam bir sürü thermalright modeli var hepside bir birine benziyor açıkçası soğutucular hakkına pek bir bilgim olmadığı için tavsiye ettiğiniz modelin linkini atabilir misiniz
ürün güzelmiş ama benim kasam 160mm ye kadar cpu soğutucu yüksekliği destekliyor. sıkıntı çıkarır mı ? anakart, işlemci yüksekliği falan göze alındığında.
Gaming.gen.tr ye bak. Thermalright seçeneklerini incele , bütçene göre olan birini al.dostlar yeni bir kule tipi soğutucu arıyorum bütçem max 1k uzun süre götürecek f/p kule tipi önerilerinizi bekliyorum. kasa asus tuf gt301 anakart asus a520m-r (argb desteği yok)
Bütceni artıra bilirsen eğer bunu alabilirsin çift radyatör ve çift fan dahabiyi olurdostlar yeni bir kule tipi soğutucu arıyorum bütçem max 1k uzun süre götürecek f/p kule tipi önerilerinizi bekliyorum. kasa asus tuf gt301 anakart asus a520m-r (argb desteği yok)
anakart için sıkıntı olmazda kasaya bi bakmak lazımhocam bir sürü thermalright modeli var hepside bir birine benziyor açıkçası soğutucular hakkına pek bir bilgim olmadığı için tavsiye ettiğiniz modelin linkini atabilir misiniz
ürün güzelmiş ama benim kasam 160mm ye kadar cpu soğutucu yüksekliği destekliyor. sıkıntı çıkarır mı ? anakart, işlemci yüksekliği falan göze alındığında.
şunu al geç https://www.gaming.gen.tr/urun/5666...u-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce iyzico kampanyası felan var forumda konusu var onu yap daha ucuza geliyordostlar yeni bir kule tipi soğutucu arıyorum bütçem max 1k uzun süre götürecek f/p kule tipi önerilerinizi bekliyorum. kasa asus tuf gt301 anakart asus a520m-r (argb desteği yok)
kasa bu https://www.asus.com/tr/motherboards-components/cases/tuf-gaming/tuf-gaming-gt301/techspec/anakart için sıkıntı olmazda kasaya bi bakmak lazım
157 olarak gözüküyor 160 lık yer olduğuna göre 3 cm de arta kalıyor kapak kapanır olması lazım