oyunu kapa açR6ya 3 ay sonra bugün girdim ve karakterlerimin çoğunun gittiğini gördüm yardımcı olacak var mı
kaç kere yaptım değişen bi şey yokoyunu kapa aç
bilmiyorum saldıranlarda 8 savunanlarda 6 tane karakterim gitmişBunun olması mümkün değil başka bir şey olmalı.
ubisioft connetcden gir çık yap öyle dene bidekaç kere yaptım değişen bi şey yok
tamam yapacağımubisioft connetcden gir çık yap öyle dene bide
yok olmadı yineubisioft connetcden gir çık yap öyle dene bide
3 ay önce game passim vardı ama r6 yı epic gamesten oynuyordum3 ay önce game pass ile oynadıysan şuan game passsiz oynuyorsan gitmesi normal. Aynısı başıma geldi.
hesabını bağladıysan game passteki karakterler hesabına geliyor. Game pass bitince geri gidiyorlar. Hesabını xboxa bağladın mı?yok olmadı yine
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 ay önce game passim vardı ama r6 yı epic gamesten oynuyordum
ne kadar saçma ben şimdi game pass almadan kullanamayacak mıyımhesabını bağladıysan game passteki karakterler hesabına geliyor. Game pass bitince geri gidiyorlar. Hesabını xboxa bağladın mı?
evet o karakterleri tekrar istiyorsan game pass alman lazım. Bende hayal kırıklığına uğradım ne güzel bir sürü çar verdi diye sevinmiştim.ne kadar saçma ben şimdi game pass almadan kullanamayacak mıyım
tamamdır teşekkür ederimevet o karakterleri tekrar istiyorsan game pass alman lazım. Bende hayal kırıklığına uğradım ne güzel bir sürü çar verdi diye sevinmiştim.
ya da oyun parası kasıp tek tek açman lazım**game pass alman lazım
rica ederim.tamamdır teşekkür ederim