Neler Yeni

R6 hala oynanıyor mu

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bugün r6 nın 22 TL'ye düştüğünü farkettim standart editionunu steamden aldım şuan indiriyorum r6 nın hala aktif bir oyuncu kitlesi var mı hala oynanır mı
Evet halen deli gibi oynanıyor ama fiyat düşürümü R6 Quarantine oyunu için son defa sattırıyorlar sonrasında bu kadar satmayabilir.
He bana kalırsa R6S'den başarısız olucak bence.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
oynanıyor. biride benim.

johndoe

80+
İlk başlarda sıkıntı yaşayacagınızı aklınızda bulundurmanızı öneririm çünkü ögrenme curve'ü uzun süren bir oyun denebilir ve o vakte kadar toxic zaten düşüyor üstünüze. Öncelerde düşük level moduna girerseniz oradada yeni hesap açmış öküz gibi oynayanlar falan çıkıyor. Ubisoft ise ancak My Little Pony tarzı unicorn modlarını ekliyor bu oyunu adam akıllı hale getirecegine.

kaynorz

80+
Bugün r6 nın 22 TL'ye düştüğünü farkettim standart editionunu steamden aldım şuan indiriyorum r6 nın hala aktif bir oyuncu kitlesi var mı hala oynanır mı
Oyunda yeni isen zevk alırsın. Ancak eski oyuncular artık girmiyor sebebi ise yeni operatörler ve gerçekçilikten uzaklaşma ben de eskisi gibi oynamıyorum, info 0 adamlar kendi kafalarına göre oynuyor aslında her oyun böyle hiç bir şey tat vermiyor, ama zaman geçirmek istiyorsan tabii ki oyna.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,967
Üyeler
168,063
Son üye
huozlu
Top Bottom