Sarmaz hele ki rank kasmak istediğin zamanr6'yı tek başıma oynarsam zevk alır mıyım ? yoksa 3 5 el attıktan sonra sıkmaya mı başlar ?
Sarar. Ben her zaman tek kişi oynuyorum.r6'yı tek başıma oynarsam zevk alır mıyım ? yoksa 3 5 el attıktan sonra sıkmaya mı başlar ?
hmm yani kişiden kişiye değişir diyosun savaş oyunlarını severim ama bu oyun sanki en az 3 4 kişi oynanacak oyuna benziyor yabeni sıkmıyor
ben denedim en fazla ölürsün 144 hz ve üstü değilsen adamı göremeden ölüyon alt+4 atasın geliyorr6'yı tek başıma oynarsam zevk alır mıyım ? yoksa 3 5 el attıktan sonra sıkmaya mı başlar ?
ben tek takılmayı seviyorum online oyunlarda r6 ekiple daha iyi oynanirhmm yani kişiden kişiye değişir diyosun savaş oyunlarını severim ama bu oyun sanki en az 3 4 kişi oynanacak oyuna benziyor ya
başka alıcak mantıklı oyunda bulamıyorum
hadi ya başka alınabilecek mantıklı oyun var mıdır 35tl ye ?ben denedim en fazla ölürsün 144 hz ve üstü değilsen adamı göremeden ölüyon alt+4 atasın geliyor
bilmiyorumhadi ya başka alınabilecek mantıklı oyun var mıdır 35tl ye ?
witcher 1,2,3 şu an toplam 2 tl falan steam dehadi ya başka alınabilecek mantıklı oyun var mıdır 35tl ye ?