Yardım R6 ya başlanırmı sizce

Emir__8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
514
Valorant oynuyorum şuan cs nin oynanacak hali kalmadı valorant da güzel değil r6 başlamayı düşünüyorum kanser eder mi? bide hile varmı fazla

X güncellemesi geldikten sonra sorunlarından ve eski ruhunu komple kaybettiği için 10 yıl sonra oyunu bıraktım sanada tavsiye etmem açıkçası ama denemenden zarar gelmez. Geçmişte oynamadığın icin belki beğenirsin hile kesinlikle var oyunda cs kadar olmasa bile

kötü değil ama eski tadı yok ilk defa oynayacaksan biraz alışman lazım zaman harcaman lazım

Valorant oynuyorum şuan cs nin oynanacak hali kalmadı valorant da güzel değil r6 başlamayı düşünüyorum kanser eder mi? bide hile varmı fazla
Hocam 500 600 saatm var pc yi ilk 2019 da aldığımda başlamıştım akıp gidiyor güzel taktiklş bir oyun ama zaman ayırmanız laızm öğrenmke için

X güncellemesi geldikten sonra sorunlarından ve eski ruhunu komple kaybettiği için 10 yıl sonra oyunu bıraktım sanada tavsiye etmem açıkçası ama denemenden zarar gelmez. Geçmişte oynamadığın icin belki beğenirsin hile kesinlikle var oyunda cs kadar olmasa bile
Hikayeliden devam edeyim ben en iyisi

Gidip Hunt: Showdown oynamaya başlıyorsun, keyfine bakıyorsun. Aynı türde oyunlar değiller ama eminim saracaktır.

Geri