Neler Yeni

R6S'de derece yükseltemiyorum

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Oyun bilgim var. Çok çok iyi oynadığımı iddia etmiyorum ama yani bir şeyler yapıyoruz biz de işte.
Derecelide abi hep mi kötü takım gelir?
Bir giriyorsun 2-3 tane Rus ful trolüne oynuyor.
Bir giriyorsun adam kulağı yokmuş gibi oynuyor- ben onu izlerken düşman sesini hayvan gibi duyuyorum o bakmıyor bile. Soruyorum kulaklıksız mı oynuyorsun yok kulaklığım var diyor. Sonra kimisi son saniyeye kadar bekliyor. Lan zaten kaybedeceksin. En azından bir şeyler yap en azından denedi deriz.

Ben nasıl derece yükselteceğim? Arkadaşım yok.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
R6 ekipsiz oynanmaz. Hele hele rankedda asla ekipsiz oynanmaz.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,572
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Oyun bilgim var. Çok çok iyi oynadığımı iddia etmiyorum ama yani bir şeyler yapıyoruz biz de işte.
Bir giriyorsun adam kulağı yokmuş gibi oynuyor- ben onu izlerken düşman sesini hayvan gibi duyuyorum o bakmıyor bile. Soruyorum kulaklıksız mı oynuyorsun yok kulaklığım var diyor. Sonra kimisi son saniyeye kadar bekliyor. Lan zaten kaybedeceksin. En azından bir şeyler yap en azından denedi deriz.

Pren yoksa imkansız. Plat olan arkadaşımın hesabında her maç ondan çok daha iyi oynamama rağmen kendi hesabımda golda çıkamıyordum. Valorantta aynı şekilde. Ne kadar iyi oyna oyunu iyi bil çıkamıyorsun. Valoda adam geldi takımıma ilk yarı full afk bıraktı ikinci yarı racon kesti maçı taşıdım 12-11 maçı kazanacaz spike'ı alıp oyunu sattı.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ekibim yok ki ya. Kime sorsam Valorant, CS GO oynuyor. R6S'nin taktiksel yapısından biraz çekiniyorlar.
Budnan da ziyade paralı olması etkilyior.
Valo csgo ücretsiz ama r6s ücretli olunca böyle oluyor.
Normalde senle oynamak isterdim ancak pc kaldırmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pren yoksa imkansız. Plat olan arkadaşımın hesabında her maç ondan çok daha iyi oynamama rağmen kendi hesabımda golda çıkamıyordum. Valorantta aynı şekilde. Ne kadar iyi oyna oyunu iyi bil çıkamıyorsun. Valoda adam geldi takımıma ilk yarı full afk bıraktı ikinci yarı racon kesti maçı taşıdım 12-11 maçı kazanacaz spike'ı alıp oyunu sattı.
Her oyunda aynı aslında.
LOL'den biliyorum sen iyi oynuyorsun adam kötü oynuyor suçu sana kitliyor iletişim kopuyor ve lose

ahmetttt5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
ahmetttt
Hocam eski kitlesi olsa oynayan bir sürü kişi bulurdun ama Türkler olsun yabancilar olsun çoğu kişi bırakıyor oyunu gereksiz güncellemeler getirmelerinden kaynaklaniyor 2 yıl önce benim en sevdiğim oyundu şahsen 900 saat civarı oynamıştım ama bu son birkaç yılda renkler iyice değişti

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
mert

O lanet oyunda dia olmuştum sonra bir anda maçlarıma troller flan gelmeye başladı hileler geldi maç boyunca takım arkadaşlarım ff atıp durdu hatta çok net hatırlıyorum bir tane adamı odaya kıstırmıştım sonra adam bir anda yok olmuştu oyun sonu maç tekrarında adamın binanın içinde ip ile üst kata çıktığını gördüm kısaca oyun şu anda nasıl bilmiyorum ama o oyunda rank atlamak kadar zor bir şey yok CS:GO'nun globali oranın plat 3'ü gibi bir şey tavsiyem takım bul yoksa imkansız gibi bir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,558
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom