Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
9500 TL-10000 TL'ye bile satılır. Eski piyasada değiliz. Mining değerlenmeseydi 7500 denirdi fakat şuan her şey değerli.
Keşke 5 6k olsaydı5700XT zaten 5 6 bin lira. Ne 7 bin lirası?
Min. 9000 TL ederi var.Ryzen 7 2700x
B450M s2h
Xfx Rx5700XT
Dark Diamond Pro Mesh Kasa
Aerocool Aero-White 650w PSU
Gskill 8x8 Ram Ne kadar a satabilirim sizce?
yok ya az olur 80k filan koysun yanına da açıklama olarak arabayla takas olur yazsın9500 TL-10000 TL'ye bile satılır. Eski piyasada değiliz. Mining değerlenmeseydi 7500 denirdi fakat şuan her şey değerli.
hocam onu 9k ya alcak kimseyi tanımıyorum7000k diyenler neye göre demişlerki cidden kartın orjinali zaten 9k
ne y64 ise 7500-7700
İşte 2. el piyasası bilmeyen biri. Bilmiyorsan KONUŞMA !yok ya az olur 80k filan koysun yanına da açıklama olarak arabayla takas olur yazsın
Tanısanızda tanımasınızda güncel piyası fiyatı bu bile bile neden düşüğe koysun alan olur nasıl izoly alıyolarsayok ya az olur 80k filan koysun yanına da açıklama olarak arabayla takas olur yazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam onu 9k ya alcak kimseyi tanımıyorum
BİLİYORUM KONUŞUYORUM o fiyata alan olmaz yani zaten bu piyasada sistem alınmıyor (akıllı kişiler tarafından) böyle saçma bir fiyatlandırmaya da söz yok siz anca her zaman kullandığınız kaba diliznizi kullanın bir de raporluyorum ban da yemiyorİşte 2. el piyasası bilmeyen biri. Bilmiyorsan KONUŞMA !
hocam şimdi birazcık analiz yapsanız fiyatın aşırı saçma olduğu görülüyorTanısanızda tanımasınızda güncel piyası fiyatı bu bile bile neden düşüğe koysun alan olur nasıl izoly alıyolarsa
o fiyata 3060 çıkıyor SEN KONUŞMA BİLMİYORSANİşte 2. el piyasası bilmeyen biri. Bilmiyorsan KONUŞMA !
aynen hocam 7 8kya 5700xt satanlar zaten şaka yapıyo aslında satmıyorBİLİYORUM KONUŞUYORUM o fiyata alan olmaz yani zaten bu piyasada sistem alınmıyor (akıllı kişiler tarafından) böyle saçma bir fiyatlandırmaya da söz yok siz anca her zaman kullandığınız kaba diliznizi kullanın bir de raporluyorum ban da yemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şimdi birazcık analiz yapsanız fiyatın aşırı saçma olduğu görülüyor
hocam adam 10k 12k dedi 7 8k ile aynı tabii ki de hiç bir farkı yok dimi yani 2k nedir ki at çöpe nolcakaynen hocam 7 8kya 5700xt satanlar zaten şaka yapıyo aslında satmıyor