İnternette o ekran kartını arattır bakayım,sadece ekran kartı 17.500 tl- 19.500 arası değişiyor.Mesele burda fiyat performans değil mesele markanın kendi gücünden aldığı fiyat.28K![]()
![]()
hocam o fiyata RX 7700XT/RTX 4060Tİ 16GB AM5-DDR5 Sistemler var
-aynı şekilde 2.el ortalama satış bedelide kesinlikle o kadar değil en azından bilincliler için yoksa Trendyol'da 2.el 10 yıllık Valo açan full Işıklı mışıklısistemleri 20-25K ya sıfır diye satıyorlar yani enayi çıkmassa o fiyata kimse almaz
Bence 15K yapsa ve malesef halkımız biraz aç olduğu için 1TL bile yapsan pazarlık yapacağı için 14K'ya satar gibi me geliyor hele eğer 1-2 ayık var diyorsa 18K'fan başlatıp 17K'ya satabilir
He ben full 2.el sandım ama yine çok etmez bence yani en azından TR'de o fiyatları vereceklerini düşünmüyorumhocam ekran kartı ve anakart dışında hepsi 3-4 aylık ve hepsinin kutusu faturası var
Bende aynısını dedim 1-2 ay sonra Abi PC diye alamaya başlar gibime geliyorhocam bence paraya ihtiyacınız yoksa satmayın 2-3 ay sonra arkadaşları pc oynıyalım diyince bir daha aldırır)
ama satıcaksanız 14K İdealdir bence
valla playstation 5i var onu oynasın bilgisayar şifresini de değiştircem
?????? Hocam ben size 28K ya o sistemi bulamassınız mı dedim??? 28K ya öyle bir sistem alan olmaz olursada enayi veya bu konudan anlamayan biridirİnternette o ekran kartını arattır bakayım,sadece ekran kartı 17.500 tl- 19.500 arası değişiyor.Mesele burda fiyat performans değil mesele markanın kendi gücünden aldığı fiyat.