Death Mark
80+ Bronze
Biraz daha büyük kasa bakılabilirdi ve stokta yok demek istedi.Seçtiğim kasanın eksik yönleri nedir ? Hava sürkilasyonu iyi bir kasa bence.
Biraz daha büyük kasa bakılabilirdi ve stokta yok demek istedi.Seçtiğim kasanın eksik yönleri nedir ? Hava sürkilasyonu iyi bir kasa bence.
Her şey çok güzel de bu kadar iyi sisteme kasa düşük kalmış gibi. 101r diye bir kasa yok 101m var o da rgb değil sadece mor o yüzden dedim.
Mesajı mesajı düzenleyip eksiğini yazdım tüm parçalar argb iken kasa sadece mor olursa değişik görünür diye dedim.Seçtiğim kasanın eksik yönleri nedir ? Hava sürkilasyonu iyi bir kasa bence.
100r de de önde sadece 2 fan var cooler master mb511 öneririm Psu ile birlikte iyi fiyata gelir.Yazım hatası olmuş kasa şu : (100R)
Bende 101'in stoğa falan gelmesini falan bekleyeceksiniz zannettim. .DYazım hatası olmuş kasa şu : (100R)
Mesajı mesajı düzenleyip eksiğini yazdım tüm parçalar argb iken kasa sadece mor olursa değişik görünür diye dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
100r de de önde sadece 2 fan var cooler master mb511 öneririm PSU ile birlikte iyi fiyata gelir.
101r diye bir model yok ki stoğa gelsin 101m var sadece o da sadece mor.Bende 101'in stoğa falan gelmesini falan bekleyeceksiniz zannettim. .D
TDP tüketimi olarak yeterli fakat daha kaliteli %90 gibi verimli PSU'ları tercih etmek gibi niyetiniz varsa yeterli olmayacaktır.Aslında o kasayı alacaktım ama içindeki PSU belki yetersiz kalabilir diye seçimimi MSI 100r den yana yaptım hem argb hemde PSU yok içinde.
Böyle bir sistem dizeceksen bir süre daha bekle dolar biraz daha düşsün yada hazır sistem kovala kampanyalı onu özelleştirip al daha uyguna gelir.Selamlar yeni oyun bilgisayarı topladım.
Anakart : Asus TUF Gaming X570 Plus
İşlemci : AMD R7 3700X
Ekran Kartı : Sapphire 5700xt Nitro+ Special Edition
RAM : GSkill Trident Z Neo 8+8 GB 3600Mhz CL16
Ssd : Kingston 240 GB Sat
Güç Kaynağı : FSB Raider II 750W Silver +
Monitor : Samsung 27" QLed 1ms 144 Hz Curved
Kasa : MSI Mag 101R
Eksik görülen bir yer var mıdır ? yorumlarınızı bekliyorum
Psu yeterli gelir.Aslında o kasayı alacaktım ama içindeki PSU belki yetersiz kalabilir diye seçimimi MSI 100r den yana yaptım hem argb hemde PSU yok içinde.
TDP tüketimi olarak yeterli fakat daha kaliteli %90 gibi verimli PSU'ları tercih etmek gibi niyetiniz varsa yeterli olmayacaktır.
Böyle bir sistem dizeceksen bir süre daha bekle dolar biraz daha düşsün yada hazır sistem kovala kampanyalı onu özelleştirip al daha uyguna gelir.