paran varsa şimdiden alsaydın bence. indirimde zaten. ama stok fan bile götürür seniKanka kule tipi soğutucu düşünüyorum aslında uzun vadede geçiş yapacağım sıvı soğutucuya
Kanka kamu çalışanıyım çok şükür durumum iyi ben giriş seviyesinde bir sistem toplayıp zamanla hem yükseltmek hem de tecrübe edinmek istiyorum birikim planım olduğu için bütçem sınırlı uzun vadede zaten teker teker yükselteceğim sistemimiparan varsa şimdiden alsaydın bence. indirimde zaten. ama stok fan bile götürür seni
Mesaj otomatik birleştirildi:
attığım o anakart sana uzun süre yeterli olur. stok fanla kullan. ekran kartı alınca geçersin kule tipine . b550 almana gerek yok boşa masraf zaten apu pcıe 4.0 desteklemiyor. ilerde 3060tı veya 3070 takarsan mis olur. bol şans.Kanka kamu çalışanıyım çok şükür durumum iyi ben giriş seviyesinde bir sistem toplayıp zamanla hem yükseltmek hem de tecrübe edinmek istiyorum birikim planım olduğu için bütçem sınırlı uzun vadede zaten teker teker yükselteceğim sistemimi
Nasıl soket ölü ben hiç dikkat etmedim?ne ilerisi soket artık ölü. boşuna masraf yapmasın.
Ben hiç dikkat etmedim yeni almıştım iade edecem o zaman .Kanka display port girişi yok bide yani buna bu parayı vereceğime Msı mag b550m mortar alırm daha iyi
hocam b550 bir işe yaramayacağı için ölü dedi sanırımNasıl soket ölü ben hiç dikkat etmedim?
Sağol kral değerlendireceğim. Sitemi topladıktan sonra kışa doğru da bir ekran kartı alırım inşallah..attığım o anakart sana uzun süre yeterli olur. stok fanla kullan. ekran kartı alınca geçersin kule tipine . b550 almana gerek yok boşa masraf zaten apu pcıe 4.0 desteklemiyor. ilerde 3060tı veya 3070 takarsan mis olur. bol şans.
DP olayına hiç dikkat etmedim ben, o yokmuş evet ama ölü olayını hiç anlamadım.hocam b550 bir işe yaramayacağı için ölü dedi sanırım
ddr5 anakartlar çıkıyor.ddr4 anakarta yatırım yapmak mantıksız.DP olayına hiç dikkat etmedim ben, o yokmuş evet ama ölü olayını hiç anlamadım.
Bütçemiz yetmedikten sonra ddr6 çıksınddr5 anakartlar çıkıyor.ddr4 anakarta yatırım yapmak mantıksız.
ya adama 1200 lira fazlaya anakart aldırıyorsun ama.almasının ona faydası yok.Bütçemiz yetmedikten sonra ddr6 çıksın
DRR5 sistemler geliyor. İşlemci yeni nesile yükseltmek için anakart değişmen gerekecek (soket ölü derken bu yani). Ancak DRR4 kalsam da bana yeter derseniz 5900X 5950X gibi işlemciler yükseltme seçeneği olarak düşünülebilir.DP olayına hiç dikkat etmedim ben, o yokmuş evet ama ölü olayını hiç anlamadım.
Bende aorus elite var yavaş yavaş kuruyorum PC yi yorumu görünce pişman oldum, DP yokmuş hiç dikkat etmedim, geri iade edecem 1500 e almıştım itopyadan. Ayın 10nunda.ya adama 1200 lira fazlaya anakart aldırıyorsun ama.almasının ona faydası yok.