Neler Yeni

R7 5800x3D ISINMA PROBLEMİ

YONEXTRE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre genç
Öncelikle selamlar arkadaşlar bir sorunum var işlemcim aşırı ısınıyor termal macun kaç kere değiştirdim ama olmadı 2 marka değiştirdim color master ve MX-6 termal macun ama yine aynı sorunu yaşıyorum bulmak için tamire verdim bilgisayarcı diyor ki işlemcinde yanık yok anakart yuvasında birazcık termal macun kalmış temizledik filan dedi sonra dereceleri gösterdi biraz olsa düşmüş iyi güzel aldım eve getirdim taktım 1 yada 2 gün sonra eski haline geldi sıcaklıkları artı sonra yine götürdüm sorun yok dedi test ettik filan dedi yine aldım getirdim bios güncellemesi geldi 3611 bios güncelledim şimdide yine çıkmış sıcaklıkları ne yapıcam bilmiyorum sıvı soğutmada sorun olabilir mi diye düşünüyorum sürekli 91 derece gösteriyor sizce ne yapmam lazım özellikleri hemen yazıyorum.

işlemci R7 5800X3D
sıvı soğutucu corsair 360mm h150 modeli
anakart asus rog b550-f gaming wifi 2
ram corsair 4x4 3600mhz cl18

IMG-20241126-WA0005.jpg

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ege
Öncelikle selamlar arkadaşlar bir sorunum var işlemcim aşırı ısınıyor termal macun kaç kere değiştirdim ama olmadı 2 marka değiştirdim color master ve MX-6 termal macun ama yine aynı sorunu yaşıyorum bulmak için tamire verdim bilgisayarcı diyor ki işlemcinde yanık yok anakart yuvasında birazcık termal macun kalmış temizledik filan dedi sonra dereceleri gösterdi biraz olsa düşmüş iyi güzel aldım eve getirdim taktım 1 yada 2 gün sonra eski haline geldi sıcaklıkları artı sonra yine götürdüm sorun yok dedi test ettik filan dedi yine aldım getirdim bios güncellemesi geldi 3611 bios güncelledim şimdide yine çıkmış sıcaklıkları ne yapıcam bilmiyorum sıvı soğutmada sorun olabilir mi diye düşünüyorum sürekli 91 derece gösteriyor

Alıntıyı görüntüle
Sıvı soğutma modeli neydi

ANYA

80+ Bronze
mx-6 nerde aldın sahte olmanı imkanı fazla, soğutma ve kasa modeli ney?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,207
İsim
yusuf ecer
Adem çamuru sürse o kadar çıkmaz :D
H150 zaten çok kötü bir model, pompa arızası da çok yaşanıyor o modelde. Sıvı soğutmanda bir sorun var muhtemelen.

Leqendd

80+
Sıvı soğutmanda bir sorun vardır muhtemelen. Ben daha geçen günlerde aldım r7 5800x3d'yi ve kule tipi hava soğutma kullanmama rağmen gow ragnarok gibi bir oyunda 50 dereceyi geçmiyor.

YONEXTRE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya beyler sıvı soğutmada bir problem var dicem ama 91 sabit kalmasına anlam veremiyorum bende biostan bişey yaptım şuanda her şey normal bişey olur mu sizce?

IMG-20241126-WA0007.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

ama sadece o dil başka başka termal macunlarıda kullandım sorunun o olabilceğini sanmıyorum ya anakartta yada sıvı soğutmada sorunu tam bulabilsem bişey yaparım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,192
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq
Top Bottom