Neler Yeni

R7 7700 - RTX5070 Sisteme Anakart Önerisi

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
6000
Asus Prime Rtx 5070
R7 7700
Thermalright Phantom Spirit 120SE kule tipi
32gb(2x16) 6000mhz CL30 DDR5 ram
2 adet Gen4 m2 ssd

Bu sisteme bir de DDR5 anakart ekleyelim sevgili hocalar. Msi Asus Gigabyte tarzı bilindik markalardan şaşmadan 5-6k civarı güvendiğiniz fiyat performans ürünlerini önerirseniz çok mutlu olurum.

Hocam o fiyatlara msi pro b650-S var o daha iyi değil mi sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunu gördüm ama biosunu çok gömmüşler. O da önemli değil de marka yeni işlemcilere çok uzun süre destek getirmiyor diyorlar. Marka güven vermedi.

bütçeyi çıkabiliyorsan bunu alabilirsin ama güncelleme hariç colorful da forumda okuduğum kadarı ile f/p olarak öneriliyor ve kullananlar var fiyatına göre baya iyi bir anakart

Hocalar teşekkür ederim Msi pro b650-s wifi anakarta karar verdim.

Yine de siparişi henüz vermedim. Bu bütçeye daha iyi anakart şu var derseniz bakmak isterim hocalar.

Hocalar teşekkür ederim Msi pro b650-s wifi anakarta karar verdim.

Yine de siparişi henüz vermedim. Bu bütçeye daha iyi anakart şu var derseniz bakmak isterim hocalar.
VRM sıcaklıkları biraz yüksek bir anakart. Buradan test edilmiş modellerede bakabilirsiniz.

Ekler

• IMG_3015.png
    IMG_3015.png
    1.1 MB · Hit: 14
VRM sıcaklıkları biraz yüksek bir anakart. Buradan test edilmiş modellerede bakabilirsiniz.
Bu ciddi bir sorun mudur hocam kasam deepcool ch560 4 fanlı ön 3 fanı 140mm hava akışı güzel bir kasa. Yine de uzun saatler yük altında kullanılacak eğer ciddi bir sorun çıkartacaksa başka modellere bakayım.

Geri