Yardım R7 7800 veya 9800 soğutucu önerisi

Reaksiyon skoru
13
Ben bu işlemcilerden birini almayı düşünüyorum ama soğutucu olarak hava soğutma mı yoksa sıvı soğutma mı almalıyım ne alabilirim öneride bulunurmusunuz en fazla 5000 çıkabilirim ama o kadar para bu işlemciler için soğutucuya vermek mantıklı olur mu

Ben bu işlemcilerden birini almayı düşünüyorum ama soğutucu olarak hava soğutma mı yoksa sıvı soğutma mı almalıyım ne alabilirim öneride bulunurmusunuz en fazla 5000 çıkabilirim ama o kadar para bu işlemciler için soğutucuya vermek mantıklı olur mu
7800 için hava soğutma yeterli olur

Görsel şölen için sıvı soğutma. Ama onla işim yok dersen hava soğutmalarda yeterli olur.

Bunu alabilirsin en f&p olanı bu
Biraz vaktiniz varsa bunu kampanlara katılıp alın, boşuna fazla para kazandırmayın kimseye.
Net fiyatı 540 TL olacak.

1. Parolapara yeni müşteri kampanyasına katılın. 400 TL geri ödeme gelecek.
2. iyzico yeni müşteri kampanyasına katılın. 500 TL geri ödeme daha gelecek.
3. Gaming gen iyzico %10 kampanyasına katılın. %10 yani 160 TL geri ödeme daha gelecek.
4. Ödeme yaparken iyzico ile öde seçin.
5. İyzico hesabına parolapara sanal kartınızı girin.
5. Ödeme yapmadan önce bütün kampanyalara katıldığınızdan mutlaka emin olun.

toplamda 1060 TL geri ödeme alacaksınız, ürün zaten 1600 TL. Net fiyatı 540 TL olacak.

Biraz vaktiniz varsa bunu kampanlara katılıp alın, boşuna fazla para kazandırmayın kimseye.
Net fiyatı 540 TL olacak.

1. Parolapara yeni müşteri kampanyasına katılın. 400 TL geri ödeme gelecek.
2. iyzico yeni müşteri kampanyasına katılın. 500 TL geri ödeme daha gelecek.
3. Gaming gen iyzico %10 kampanyasına katılın. %10 yani 160 TL geri ödeme daha gelecek.
4. Ödeme yaparken iyzico ile öde seçin.
5. İyzico hesabına parolapara sanal kartınızı girin.
5. Ödeme yapmadan önce bütün kampanyalara katıldığınızdan mutlaka emin olun.

toplamda 1060 TL geri ödeme alacaksınız, ürün zaten 1600 TL. Net fiyatı 540 TL olacak.
Bu R7 9800x3d için yeterli olur mu

paran varsa daha iyileri var indirimle al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeterli olur ama fazla birse

paran varsa daha iyileri var indirimle al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeterli olur ama fazla birsey bekleme
Aklımda aslında artic freezer III 360 vardı ama uzun yıllar dayanır mı bilemediğim için hava soğutma almak istedim birde kasa uygun değil ondan

Aklımda aslında artic freezer III 360 vardı ama uzun yıllar dayanır mı bilemediğim için hava soğutma almak istedim birde kasa uygun değil ondan
hocam yeterli olur ama çok bir şey beklemeyin sıcak çalışır işlemciniz ama herhangi bir sorun teşkil etmez kendim için söylüyorum ben 20 küsür bin liralık işlemci alsam 1500 liralık soğutucu ile kullanmazdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,800
Üyeler
187,247
Son üye
ayaz58
Geri