- En İyi Cevap
- 27
- Reaksiyon skoru
- 11,973
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Acerin işlemci TDP si daha düşük...acer çok daha fazla ısınacak ve işlemci güçsüz kalacak ekran kartı için bu yüzden 4060 tercih ederdim.
Acerin işlemci TDP si daha düşük...acer çok daha fazla ısınacak ve işlemci güçsüz kalacak ekran kartı için bu yüzden 4060 tercih ederdim.
Fiyatını hangisi hak ediyorsa onu almak istiyorum ben, 34 e hangisi değer?Bu Acer modelin ısı değerleri ne durumda baktın mı? Victusta kötü sayılacak çok özellik var. Sana ciddi anlamda ne lazım? Neye önem verirsin mesela?
Özellik olarak bakmamı istersen 7840hs ve 4060.Fiyatını hangisi hak ediyorsa onu almak istiyorum ben, 34 e hangisi değer?
Kötü olarak neler var merak ettim açıkcasıBu Acer modelin ısı değerleri ne durumda baktın mı? Victusta kötü sayılacak çok özellik var. Sana ciddi anlamda ne lazım? Neye önem verirsin mesela?
Acer daha fazla ısınıyor. İşlemci ekran kartı vs onları boşver kasa yapısından dolayı acer fazla ısınıyor. Onun dışında marka olarak hp daha iyi. İşlemci açısından hp ekran kartı açısından acer ama 4060 gerçekten az güç tüketip serin çalışan bir kart. Bu bence yine avantaj. Acer ın ram ve ssd özelliklerini bilmiyorum, hp de 5600 mhz cl 46 ram var. Ssd si de 7000/4000 . Acer da bunlara bakmak lazım bence. Hp de kasa plastik ama bence diğer özelliklerden sonra çok önemi yok. Ben alırken Acer ın bu modelini gördüm senin gibi. Ama tercihimi victustan yana kullandım. Aldıktan sonra da yine araştırmıştım ve kararımdan memnunum. Yine alacak olsam bu ikisi arasında yine hp yi tercih ederdimİkisinide fiyatı aynı sizce hangisi?
HP işlemcisi %15 daha iyi
Acer ekran kartı %15 daha iyi. Karar veremedim.
![]()
HP Victus 7Z586EA 16-S0015NT Ryzen 7-7840HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 8GB 16.1 Inç 144 Hz Full HD Freedos Gaming Laptop - Laptop.Com.TR
* Logitech M190 Kablosuz - Kırmızı Mouse Hediyeli!www.laptop.com.tr
Deneyimlerini aktarabilirsin?2 aydır 7840hs rtx 4060 hp victus 16-s0050nt kullanıyorum. Aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin
3 kasımda Hepsiburada Teknorya firmasından aldım. Ürünü 1 ay kullandıktan sonra ekran ile çerçeve arasında açılma fark ettim. Hemen değişim yaptırdım. Şu an gelen sorunsuz. Işık sızması ve ekran açılma sorunu yok. Ssd nin okuma yazma hızı 7000 6700.Deneyimlerini aktarabilirsin?
Victus'dan şaşma derim. Arada sadece işlemci ekran kartı farkı yok, kasa kalitesi farkı var ekran farkı var. FSR 3 ile FG açma olayı da şu anda gereksiz abartılıyor, hiçbir online oyunda kullanılamayacak bir ayar bu ki en önemli fps online oyunlardaki fpstir. İlerde desteklese dahi gecikme oranları malum.İkisinide fiyatı aynı sizce hangisi?
HP işlemcisi %15 daha iyi (16.1")
Acer ekran kartı %15 daha iyi. (15.6") Karar veremedim.
2 laptop karşılaştırması;
HP;
ACER;![]()
HP Victus 7Z586EA 16-S0015NT Ryzen 7-7840HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX4060 8GB 16.1 Inç 144 Hz Full HD Freedos Gaming Laptop - Laptop.Com.TR
* Logitech M190 Kablosuz - Kırmızı Mouse Hediyeli!www.laptop.com.tr