Neler Yeni

R7 9800x3d b650m-r kullanılır mı ?

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arda Çakıroğlu
evet başka bir soğutucu geliyo yanına gamepower marka. deminki corsairdı o gelse şaşırırdım. bunun hakkında bi bilgim yok yanında geliyorsa hediye olarak bir şans verebilirsin zaten her türlü gelicek. sıcaklık değerlerine bir bakarsın.
tamamdır teşekkürler

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
işlemcinin yanında ekstra olarak bir sıvı soğutma daha hediye geliyor sanırım bakabilir misin onada
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemcinin yanında ekstra olarak bir sıvı soğutma daha hediye geliyor sanırım bakabilir misin onada
Ml240V2 bildiğimiz ml240'ın güncellenmiş hali diyebiliriz iş görür cooler master kendini kanıtlamış bi marka zaten.

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arda Çakıroğlu
Ml240V2 bildiğimiz ml240'ın güncellenmiş hali diyebiliriz iş görür cooler master kendini kanıtlamış bi marka zaten.
onun iyi olduğunu biiliyorum zaten ama işlemcinin yanında bir soğutma geliyor sanırım gamepower
1734217952833.png

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mustafa
İşlemci yanında gamepower geliyor satıp güzel bı soğutma alırsın le500 falan asla alma.
Anakart konusuna gelirsek m-r hakkında sıcaklık konusunda bir test bulamadım 9000 serisi işlemciler daha sıcak çalışıyordu hatırladığım kadarıyla mümkünse aşagıda paylaştığım görseldeki mavi renkli ve derecesi düşük anakartlar varsa özelleştirme kısmında onlardan almaya çalış

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arda Çakıroğlu
İşlemci yanında gamepower geliyor satıp güzel bı soğutma alırsın le500 falan asla alma.
Anakart konusuna gelirsek m-r hakkında sıcaklık konusunda bir test bulamadım 9000 serisi işlemciler daha sıcak çalışıyordu hatırladığım kadarıyla mümkünse aşagıda paylaştığım görseldeki mavi renkli ve derecesi düşük anakartlar varsa özelleştirme kısmında onlardan almaya çalış

bunlar var kral

yanında gelen işlemci iyi değilmi

Ekler

• 1734219277245.png
    1734219277245.png
    211.4 KB · Hit: 9

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr

bunlar var kral

yanında gelen işlemci iyi değilmi
anakart idare eder skadi 240 alınmaz.

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
Fiyat belirtirsen daha detaylı yardımcı olabilir arkadaşlar.

ardajv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Arda Çakıroğlu

Hasbatuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Hasan Batuhan Uzuncan
ne yapabilirim peki
Alıp deneyebilirsin. Skadi yetebilirde yetmeyebilirde. Yetmez ise onu 1-1.5 k ya çok rahat satıp 1-2 k daha ekleyip daha iyi hatta 320lik güzel bir sogutucu alabilirsin. Ama bence o soğutucu da işini görür. Çünkü o ekran kartı o işlemciyi zaten tam yüke sokamaz. Anakart işlemci dengesine gelirsek o anakart sorun çıkartmaz sorunsuz kullanırsın. Ama oc Felan çok verimli olmaz. Eğer yok ben ugrasmicam hem hesaplı hem güzel bir sistemim olsun takip sadece oyunuma bakicam, çiçek gibi oynarsın. Ama yok ben çok kurcalarim işlemciyi de oc yaparim, bu anakart o zaman tatmin etmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
ulaş dursun
benimde tam bilgim yok
hocam fiyatları görmüyor musun o kadar paran varsa gidip x870 al zaten. bu fiyata m-r anakartı iyi götürür sıkıntı çıkarmaz. mosfetlerde soğutuculu. sıvı soğutma konusunda sistemle geleni satıp üzerine başka bişi alabilirsin ama 9800x3d çok aşırı da ısınmıyor çift kuleli hava soğutma da alabilirsin. ama bence bir dene skadiyi.

Top Bottom