Çözüldü✓ R9 380 4GB 256 BİT GDDR5 EKRAN KARTI PİYASASI NEDİR ?

Reaksiyon skoru
30
Hayırlı geceler yeni ekran kartı aldığım icin eski ekran kartımı satıyorum R9 380 4GB 256 BİT GDDR5 piyasası nedir tek fanı calışmıyor ne kadara satabilirim facebook -letgo-sahibinden bi türlü satamadım

Hayırlı geceler yeni ekran kartı aldığım icin eski ekran kartımı satıyorum R9 380 4GB 256 BİT GDDR5 piyasası nedir tek fanı calışmıyor ne kadara satabilirim facebook -letgo-sahibinden bi türlü satamadım
Kaç liraya satıyorsunuz

tamamdır hocam sen bilirsin bu fiyata nasıl gitmiyor onu anlamıyorum
Herkes İstanbuldan kargo sipariş ettiği için normal neyse yinede 1500 aşağıya satma biraz daha bekle istersen daha uzun beklemek gerekiyor

tamamdır hocam sen bilirsin bu fiyata nasıl gitmiyor onu anlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğunluk 2 bin verip RX 570 alıyordur doğal olarak, kartın model bilinirliği de çok yok baya eski nesil onun da etkisi var. Ben bile “bu kartın gücü neymiş” diyip araştırmak zorunda kaldım bilmiyordum.

Çoğunluk 2 bin verip RX 570 alıyordur doğal olarak, kartın model bilinirliği de çok yok baya eski nesil onun da etkisi var. Ben bile “bu kartın gücü neymiş” diyip araştırmak zorunda kaldım bilmiyordum.
çok eski kart doğrudur ama yine pubg mobile -zula-kingh online- gta 5 felan volarant oynayanlara rahat yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,287
Üyeler
184,135
Son üye
Mkbberat
Geri